myslim ze jsi to napsal uplne presne!!Albert píše:Takze abych to shrnul![]()
jde jen a jen o to, ze Francis, DC a Lukas-e21 si myslej ze ten kdo se chce bavit i o necem jinym nez o BMW nepatri do klubu a podle toho se chovaj.
Zkratka je tu 7 casti fora, z toho 5 jen o BMW a jim to pripada malo, melo by bejt o BMW vsech 7![]()
Zapomel sem na neco?
ja som na strane uvedenych panov. Hosi, az na par vynimiek je mi uplne sumak kto co robi, ale uvazte sami: napr. albert zalozi len tak z prdele thread, jak sa dnes super nasral na policajtov. Za 2 dni z toho je 14 strankovy pokec (sami sme to tu uz parkrat zazili) a povedzme si uprimne - plny sraciek. Mozno prvy - Albertov post a mozno este 2,3 budu k veci a ostatne budu jak kto zazil s policajtami alebo to budu totalne OT. O to tu ide, nie o cenzuru, ale ked sa apelovalo na to, aby sa nezakladal kvoli kazdemu prdu novy thread a ludia sa trochu kontrolovali, kolki z nas si to vzali k srdcu? Co je spatnyho na usmerneni debaty? A verim tomu, ze aj Francis si vychutna nahatu babu, takze az tak horke to nie je, ale treba pisat aspon trochu s rozumom. Chape ma niekto z vas? Dakujem.Albert píše:Takze abych to shrnul![]()
jde jen a jen o to, ze Francis, DC a Lukas-e21 si myslej ze ten kdo se chce bavit i o necem jinym nez o BMW nepatri do klubu a podle toho se chovaj.
Zkratka je tu 7 casti fora, z toho 5 jen o BMW a jim to pripada malo, melo by bejt o BMW vsech 7![]()
Zapomel sem na neco?
Kdo se mnou kdy mluvil na Čerňáku nebo jiném srazu snad chápe o co mi zde na fóru jde.RobertV píše:... to francis: myslim že to fakt trochu přeháníš,je to pokec,ne poradna a dokonce ani forum vědeckého kroužku,souhlasim aby jsi zamykal témata o nesmyslech ...
Trpím jako zvíře ...xhokus píše:proc mi prijde ze si Francis to zamykani uziva?
jen tak dal a hustsi kapky... (treba se i nekteri nauci pouzivat fci hledat - i ja sem to po pocatcich zvladnulFrancis píše:...o co mi zde na fóru jde...
V SZ jsem ti odpovedel ze s tvym problemem nemam vlastni zkusenosti - nemam ve zvyku radit neco z doslechu, od agentury JPP (= jedna pani povidala ...).xhokus píše:... a SZ)