POKEC? Nebo co to vlastně je?
nemluvim o pizze, ale třeba o dilech!!!!!!!Bobo píše:Lukáš: a jak probíhá stk, to nesouvisí s autem? Myslíš stk na zahradní traktůrek, nebo co? A kde maj co levnější? Předpokládám, že se nikdo nebude dotazovat na cenu pizzy...?
a pokud stale nechapes sem na ICQ nebo SZ, uz to tu moc zasirame
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Night.chimera
ondra_m
Site Admin
Zaslal: 28. 03. 2005 19:04 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
Jmenoval jsem DCho jakožto dohledového inžinýra na kvalitu fóra.
Do pokecu klidně zvracejte, ale ostatní sekce se pokusí udržet v mezích normy.
Tak mu držte palce ať mu to jde.
Kdyby jste měli nějakou stížnost na jeho práci tak mi napište
------------------------------------------------------------------------------------
Hm hlavní šef se už dávno vyjádřil tak co se furt řeší ? ? ? ? ? ?

Site Admin
Zaslal: 28. 03. 2005 19:04 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
Jmenoval jsem DCho jakožto dohledového inžinýra na kvalitu fóra.
Do pokecu klidně zvracejte, ale ostatní sekce se pokusí udržet v mezích normy.
Tak mu držte palce ať mu to jde.
Kdyby jste měli nějakou stížnost na jeho práci tak mi napište
------------------------------------------------------------------------------------
Hm hlavní šef se už dávno vyjádřil tak co se furt řeší ? ? ? ? ? ?

To je síla. Takže v pokecu se nemůže pokecat. Tak na co asi tohle téma je??????????????????????????????
Moderátoři se budou muset smířit s tím, že většina témat který se týkají BMW byla už probrána takže pokud člověk zabrousí na fórum tak tu bude řešit i jiný věci. A pokud tu budou prosazovat cenzuru - co neni o BMW - to smažu, tak tady za chvíli chcípne pes. Aspoň mě osobně tohle fórum co se týče BMW už nic moc novýho nepřináší, takže si počtu většinou v pokecu. A většina těch co jsou tu aspoň půl roku taky.
Moderátoři se budou muset smířit s tím, že většina témat který se týkají BMW byla už probrána takže pokud člověk zabrousí na fórum tak tu bude řešit i jiný věci. A pokud tu budou prosazovat cenzuru - co neni o BMW - to smažu, tak tady za chvíli chcípne pes. Aspoň mě osobně tohle fórum co se týče BMW už nic moc novýho nepřináší, takže si počtu většinou v pokecu. A většina těch co jsou tu aspoň půl roku taky.

Samozrejme souhlasim s tim, ze tu jsou fakt picoviny, ale zase na druhou stranu... Je to forum e30 klubu, ne? Z toho pochopim, ze to je klub lidi kolem aut znacky BMW a typu e30. (kdyz tak me opravte.. snazim se si to vysvetlit polopaticky, aby uz nebyl problem) Ale klub neznamena, ze se resi neustale jen veci o autech, ale je mozno se pobavit i o necem jinem...
Nevidim duvod proc obcas nePOKECAT o cemkoliv. Navic.. Kdyz mi jde o informace k autu, tak me asi opravdu nenapadne je hledat v sekci POKEC Daleko jednodussim, nez zavadeni ortodoxtního baworismu, bude udelat kolonku do vyhledavani ,,Hledat mimo pokdec" jak Francis jednou rekl......
tak tot muj nazor.... Jestli tohle nekdo zamkne, tak klidne muzete jit hned ted k volbam a nebudu se divit, kdyz komunisti zase vyhrajou, protoze to tu zacina bej tak pred dvaceti lety!!!!!!

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jeste jednou: Pocet prispevku v sekci pokec zacinal prevysovat pocet prispevku vztahujicich se k BMW. Mazat se nebude, ale zamykat. Zamceno bylo zatim jedine tema: viewtopic.php?t=13198 ktere jak sam jiste uznas nema s BMW ani s jejich provozem ani s auty pranic spolecneho.valmont píše:... Nevidim duvod proc obcas nePOKECAT o cemkoliv. Navic.. Kdyz mi jde o informace k autu, tak me asi opravdu nenapadne je hledat v sekci POKEC Daleko jednodussim, nez zavadeni ortodoxtního baworismu ....
A jeste: Zkus se podivat na http://www.labuznik.com/forum.php Maji tam sekci "Mimo misu" a presto jsou tam temata nejak se tocici okolo vareni, stravovani a tak. Az na VELMI ridke vyjimky.
Pokec byl myslen na temata ktera se nehodi do zadne dalsi sekce a pritom jsou uzitecne - S jakymi doklady mohu do zajranici? Mohou dat policisti pokutu kdyz nemam doklad o povinnem ruceni? a podobne. Na plky si zajdi na xchat nebo podobne. Chapu ze nekteri se ve skole nebo v zamestnani nudi, ale proc svoji nudou s odpustenim zasiraji toto forum?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
No vy tu zase řádíte 
Upřímně řečeno, je mi to tak nějak... No prostě mne nebaví se rejpat v takovejch blbostech co tu teď řešíte - kvalita fóra atd...
Teď jsem spíše na straně kecálků
, už jsme jednou taky nějaká komunita, tak co by jsme mezi sebou nepokecali i o jinejch věcech než o BMW. Třeba obrázky nahatých přítelkyň mi vůbec nevadí a můžou být klidně častěji 
Jediný co bych chtěl, je oddělovat BMW věci od těchle "komunitních" záležitostí.
Proto už taky nemáme jenom jednu oblast fóra, ale poněkuď víc.
I když musím souhlasit, že zajímá-li někoho pouze BMW tématika, tak je na hovno když na něj vybafne hromada jinejch témat...
Ale, co ho nutí témata v pokecu otvírat? Podle mne nic. Já sám hromadu threadů už dávno nečtu a to ani v technice
Musím si to nějak rozmyslet, co s váma. Protože cenzůru nemám rád, ale hnojník taky ne
Ono díky BMW je tady hromada lidí z naprosto různých oblastí, takže někdy není špatný se optat na něco z úplně jinýho světa...
Možná by se spíš mohli naši moderátoři trochu více soustředit na sekci FAQ

Upřímně řečeno, je mi to tak nějak... No prostě mne nebaví se rejpat v takovejch blbostech co tu teď řešíte - kvalita fóra atd...
Teď jsem spíše na straně kecálků

Jediný co bych chtěl, je oddělovat BMW věci od těchle "komunitních" záležitostí.
Proto už taky nemáme jenom jednu oblast fóra, ale poněkuď víc.
I když musím souhlasit, že zajímá-li někoho pouze BMW tématika, tak je na hovno když na něj vybafne hromada jinejch témat...
Ale, co ho nutí témata v pokecu otvírat? Podle mne nic. Já sám hromadu threadů už dávno nečtu a to ani v technice

Musím si to nějak rozmyslet, co s váma. Protože cenzůru nemám rád, ale hnojník taky ne

Ono díky BMW je tady hromada lidí z naprosto různých oblastí, takže někdy není špatný se optat na něco z úplně jinýho světa...
Možná by se spíš mohli naši moderátoři trochu více soustředit na sekci FAQ

Ondra ex.M-Fahrer
přitáhne to spoustu jinejch žvatlalů kteří se opravdicky nudí a nemaj ani s náma nic společnýho a bude ještě hůřondra_m píše:Možná nastal definitivně čas na zavedení chatu.
Máte někdo možnost někde něco trvale hostovat?
Udělal bych tomu podporu a nasměrovali by jsme tam právě ten pokec.
Je fakt, že by se tím snížil traffic a to je argument na který slyším

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu že jsem zatím zamknul pouze jedno téma a DC za více než týden sedm témat přesunul mi tato debata přijde jako Mnoho povyku pro nic.
323ti stock condition
323ti stock condition
Komunita! To je to spravny slovo. Nemohl jsem si predtim vzpomenout... Ja si asi vztekam stejne zbytecne, ale je to spis o tom, ze se s lidickama z klubu obcas rad podelim o nejakou radost, ktera nema nic spolecneho s bmw nebo tak zavtipkuju. A v momente nastoleni cenzury tohle nebude mozny a bude to strasna nuda a vopruz. Jenomze je to vsechno o lidech a tech co maji paky tahat za nitky. takze kdyz se bude zamykat, tak se bude zamykat a my s tim nic neudelame, krome toho, ze proste nebudeme nikdo psat zadny veci mimo BMW... A to je pak taky na prd... Kdyz jsme komunita, tak by jsme meli byt hrdy na BMW, ale umet se bavit i onecem jinem, protoze casem budeme z toho mit modrobilej mozek....
jojojojo, ja vim, ze kdyz se mi to nelibi, tak at tahnu... Coz bych nerad, ale..
jojojojo, ja vim, ze kdyz se mi to nelibi, tak at tahnu... Coz bych nerad, ale..

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tak nebrec, zaloz nekde na chatu mistonost, uzavri ji pro neautorizovane, stan se moderatorem, zahraj si na panaboha a je to.valmont píše:... podelim o nejakou radost, ktera nema nic spolecneho s bmw nebo tak zavtipkuju. A v momente nastoleni cenzury tohle nebude mozny a bude to strasna nuda a vopruz... Jenomze je to vsechno o lidech a tech co maji paky tahat za nitky. takze kdyz se bude zamykat, tak se bude zamykat a my s tim nic neudelame, krome toho, ze proste nebudeme nikdo psat zadny veci mimo BMW...
Cetl jsi mou statistiku pred nekolika minutama? Zamknul nebo smazal nekdo diskusi o kulecniku? Nebo TOYO: King Of Europe? Nebo o pokute za parkovani? Nesmazal. Tak nebrec a bez si zase hrat na pisek, ano. A nezlob

Dodatek: Prispevky budou ZAMYKANY a ne smazany, takze tvoji sdelenou radost, stesk nebo vylev si kazdy bude moct precist, jen MOZNA nebude moci pripsat neco dalsiho (pokud to bude opravdu mimo misu)
323ti stock condition
323ti stock condition
- Night.chimera
je tady mnoho lidi mnoho ruznych povah a nazoru kazdeho zajima neco jineho chapu zaryte baworaky ze tady chtej mit jen BMW a vse kolem nej
ale jsou tu lidi pohodari kteri si chtej pokecat a zasmat se (treba ja) myslim ze dobra nalada na foru je dulezita pro kolektiv jako je tenhle
jenze zaryty baworaci jsou tu dele maj funkce a muzou buzerovat nas kecalky kteri se radi bavime a delame si prdel
baworaci uznejte ze pokecat si v realu tolik mi kecalkove nemuzem protoze jsme z ruznych casti republiky tak kecame tady v pokecu je jasny ze to vypada jak na chatu kdyz se tady keca pokazdy o necem jinem protoze kazdeho zajima neco jineho kazdy ma jiny priority
psal bych jestedal ,ale uz me boli ruka
ale jsou tu lidi pohodari kteri si chtej pokecat a zasmat se (treba ja) myslim ze dobra nalada na foru je dulezita pro kolektiv jako je tenhle
jenze zaryty baworaci jsou tu dele maj funkce a muzou buzerovat nas kecalky kteri se radi bavime a delame si prdel
baworaci uznejte ze pokecat si v realu tolik mi kecalkove nemuzem protoze jsme z ruznych casti republiky tak kecame tady v pokecu je jasny ze to vypada jak na chatu kdyz se tady keca pokazdy o necem jinem protoze kazdeho zajima neco jineho kazdy ma jiny priority
psal bych jestedal ,ale uz me boli ruka

520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
- Night.chimera