DC píše:ja Ti neupiram pocit vitezstvi, ten si klido uzij
v kufru jsem mel furt 30 kilo zateze
ty mash vyhodu samosvoru
Ty jsi fakt banan

proc pises predchozi prispevek, kdyz mi neupiras pocit vitezstvi, ktery asi neni jenom o pocitu a pak mi na to zacnes argumentovat vahou ? Vyklidis kufr a 30 kg ? To asi myslis tu gumu, ktera je tam seriove, baterku a rezervu ze ? I kdybys tam mel 100 kg budem pak sotva na stejno, banane
Ja mam vyhodu samosvoru....hmmm a jakoupak ? Ze jako horim na startu rovnou obema ze jo

Procpak mi asi byl Maranelo tez bez samosvoru vetsim souperem ?
Uvedom si jak je smesny, vymlouvat se stale na techniku, ja kdyz se pri pokusu o drift pretocim, hledam pricinu spise v tom, ze jsem to prehnal s plynem, nebo udelal jinou chybu.
Ty kdyz se pri pokusu o nevim co pretocis, tak za to okamzite muze to, ze nemas samosvor....tve vymlouvani na techniku je smesne, samosvor mas jiz nejmene dva tydny, nevim co ti doposavad branilo ho namontovat, kdyz ti tak hrozne schazi

Levy nebo liny ruce ?
DC píše:apropo me vubec nejde o nejaky vitezstvi s mym stařečkem, se kterym sem sprintoval teprve podruhy a uz mu to vickrat neudelam
Jo tohle je taky perla

Jasne, nikdy nebudu se stareckem horet (sup, prvni tuzing sraz strahov a DC musi zahoret.
Ted tvrdis ze nikdy nebudes sprintovat a ze pri tom nejde o vitezstvi

Jasne, taky budu tvrdit, ze rad sprintuju do cile pro prohru
A ze uz to stareckovi nikdy neudelas ? Na to si pockame vsichni na nejakym srazu

Udelas, ver mi
A procpak vubec vlastne ne ? Mas mindrak a bojis se dalsich proher ?
Ci je snad potreba vymluvit se opet na techniku, ci snad strach z toho, ze by mohl prasknout svar ? Bud v klidu, aut svarenych ze dvou a vice kusu po svete jezdi dost, to neni jenom tvuj Liebhaberzweistuck, tak se tim netrap, sice to tak neni ORIGO z fabriky, takze ve svem pachteni se za pomyslnym ORIGO stavem se nikdy mindraku nezbavis, tak se holt jednou ukouses vzteky, nebo jednou treba budes uspesny a bohaty a objednas si v BMW novou kastli
Tak, ted zalez do kouta sveho uhlaku brecet, nebo si dal hraj v uhlaku na hornika a uz me neser dalsim stupidnim argumentovanim a vymlouvanim se na vsechno mozny