Jsem včera večer zjistil, že musím co nejdřív na technickou a mimo jiné potřebuju trochu poštelovat světla. Posledně mě kvůli světlům dělali takový caviky, že bych si to nechal někde seřídit, ale co jsem hledal na webu tak jsem na Praze 4 a 10 našel jen barumcentra a tam je to nadlouho
seřízení světel - kde?
seřízení světel - kde?
Nemáte nějaký dobrý tip na Praze 4, 10 eventuelne 3?
Jsem včera večer zjistil, že musím co nejdřív na technickou a mimo jiné potřebuju trochu poštelovat světla. Posledně mě kvůli světlům dělali takový caviky, že bych si to nechal někde seřídit, ale co jsem hledal na webu tak jsem na Praze 4 a 10 našel jen barumcentra a tam je to nadlouho
momentálně bez.......
nebo delej technickou jinde!
ne, myslim to vazne... nemuzu si vynachvalit technickou na cernaku... treba to byla nahoda, ale pokazdy kdyz sem tam delal technickou, super pristup, zadnej opruz... dokonce se tam prave chlapek pral se sestelovanim svetla, pac to neslo... nakonec to ale udelal a mel z toho ocividnou radost...
ne, myslim to vazne... nemuzu si vynachvalit technickou na cernaku... treba to byla nahoda, ale pokazdy kdyz sem tam delal technickou, super pristup, zadnej opruz... dokonce se tam prave chlapek pral se sestelovanim svetla, pac to neslo... nakonec to ale udelal a mel z toho ocividnou radost...
uklízím garáž...
Kde, kdo...... kontakt !!!xhokus píše:nebo delej technickou jinde!
momentálně bez.......
no me merili svetla behem toho jejich tempotestu, na kterym sem byl hned po koupi, takze z toho usuzuji, ze to taky delaj, jelikoz na to maj pristrojmizuh píše:Jsem se díval na web a seřízení světel tam nemaj, ale to nevadí zkusím tam zajet, šrouby vždycky rozhejbu předemDC píše:temposervis u hypernovy - zachvilku a zalevno - pokud teda nemas zarezly ovladaci prvky
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Tadymizuh píše:Kde, kdo...... kontakt !!!xhokus píše:nebo delej technickou jinde!
uklízím garáž...
já si to všechno nepomatuju, ale za ty 200 kila to stojí, už jenom kvuli testu brzd a tlumicu vcetne vytisklyho grafu prubehumizuh píše:Co všechno dělaj během tempotestu? 24 úkonů je docela širokej pojem. Píšou bez objednání je to tak?DC píše:no me merili svetla behem toho jejich tempotestu, na kterym sem byl hned po koupi, takze z toho usuzuji, ze to taky delaj, jelikoz na to maj pristroj
je dobrý u toho bejt - což Ti dovolej a zkouknout si to všechno ještě sám
třeba když to maj na zvedáku, tak se to dá dobře zkontrolovat
Docent Chocholoušek BMW světa...
Tak jsem na radu DCho dnes prošel tempotestem v temposevisu a spokojenost. Dohodnul jsem se s technikem, že chci bejt u toho a pěkně jsme to všechno prolezli. Jediný co nevyšlo byl test tlumičů a brzd protože jim nejela diagnostika, takže to mě čeká ještě v týdnu.
Světla jsem si nakonec seřídil sám. Technik mi to měřil a říkal doleva, doprava, nahoru dolů a já si šteloval
Světla jsem si nakonec seřídil sám. Technik mi to měřil a říkal doleva, doprava, nahoru dolů a já si šteloval
momentálně bez.......