Nebo snad počkat na příjem (asi 2 roky) a koupit za 50 tis. v lepším stavu? Díky za rady.....

Já někdy hledám ručičku aktuální spotřebybřečka píše:to Ti nekdy pucim 535Dix píše: když svojeho miláčka provětrám, tak ho musím zase nakrmit na benzince...
Hmm, kolik jsi do toho vrazil ty? To červený je tvoje, jo?Dix píše:Jj, údržba a nákup nových věcí...
Šetřím na liťáky a nějak mi to nejde, protože když svojeho miláčka provětrám, tak ho musím zase nakrmit na benzince...
Ale když to je tak fajn s tím jezdit![]()
Asi řeknu matce ať mi schová klíče od auta!!!
Taky ten červenej to je mazec, kolik si za něj dal? Nevím jak to udělat. Víš co čekat se mi na druhou stranu nechce. Pomale ani nemám řidičák ale když sedím za volantem, tak se cítím prostě skvěle. Buď tedy koupím něco kolem 20 - 30 tis. nebo šáde za dvojku. Víš jak aoto určitě a sen je E30..... co dál to uvidím...Dix píše:Jo, je to moje, měl jsem štěstí při nákupu (před dvěmi týdny), jinak údržba zatím nic, ale musím koupit letňáky a příští rok tam chcu vyměnit motor na IS.
Jinak do toho nebudu muset investovat nic, ale až budou nějaké kačky na víc, tak to budu zdokonalovat na lepčí![]()
Jinak si myslým že je lepší si počkat a šetřit na něco pořádné, než koupit vrak a postupně ho dávat do kupy (protože s tím budeš chtít pořád lítat a nebudeš mít na benál), ale fajnšmekři si s tím rádi pohrajou a postaví to z dílů jako z lega, a to auto má pak úplně jinou hodnotu...
Já si vždycky raději počkal a vždycky se to vyplatilo