Cau vsichni, uz to tu asi mockrat zaznelo, ale za kolik penez se daj sehnat el. okna do E30?
Nebo co treba sibr? To musi bejt prekerna instalace,nebo??
DDIIKKYY
el.okna
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Klimatizace zas taková hrůza není, jen vyměnit topení (celá palubka musí ven), natáhnout trubky, natáhnout elektroinstalaci & dobastlit dvě relé do pojistkové skříňky, zamontovat chladič klimy & saharu, prořezat díry v ledvinách & předním čele, v případě absence šroubení pro termospínač sahary v chladiči tento vyměnit nebo dobastlit šroubení např. do trubky nebo hadice, ... Za víkend se to dá stihnout 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Jasně, Francisi, máš pravdu. Jenže ty asi technik, umíš si dělat na svým autě a koukáš na to jinejma očima. Já když viděl interiér bez palubky, jak všude trčej ty svazky a toho vola, kterej podcenil, že mám pár věcí z elektriky dodělávanejch, a občas něco utrh, natrh apod. (včetně palubky, kterou ani neuměl vyndat, chce to grify) a hlavně to pak celý vrátit!!!, tak se mi udělalo zle od žaludku. Jenže odjet se s tím už nedalo. To je tak, když někomu věříš, že to prej nedělá poprvý... Ha ha. Jedinej servis, kde pak byli ochotný dát to celý dohromady, byl Krotil, ale i on zapomněl vyseknout díru do podběhu (nechápu), takže mi ta kondenzovaná voda dělala louži pod kobercem... Atd. Atd. Z toho plyne: hodně povolanejch a málo vyvolenejch, a u E30 to platí dvojnásobFrancis píše:Klimatizace zas taková hrůza není, jen vyměnit topení (celá palubka musí ven), natáhnout trubky, natáhnout elektroinstalaci & dobastlit dvě relé do pojistkové skříňky, zamontovat chladič klimy & saharu, prořezat díry v ledvinách & předním čele, v případě absence šroubení pro termospínač sahary v chladiči tento vyměnit nebo dobastlit šroubení např. do trubky nebo hadice, ... Za víkend se to dá stihnout

Já to teda shrnu eště jinak: už NIKDY nechci E30, kde bych musel "něco" dodělávat. Tu svou 325i mám pátej rok a de facto jsem skončil na plný výbavě (kromě vyhřívání sedaček) ale vim dobře, co to bylo za hrůzu. Třeba to moc "prožívám", ale nejlepší je si říct dopředu, jaký auto přesně člověk chce a pak řešit JEN opotřebování dílů. To sem ale chytrej co?Miris píše:Bohužel nezbývá než konstatovat pravdu.

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
No jo, já dávám auto do servisu jen když nemám nářadí nebo techniku ... a nebo když jsem líný, třeba měnit olej. Na montáž klimy bych auto nesvěřil, leda někomu doporučenému alespoň třema lidma a musel bych vidět nějakou práci už hotovou. Prostě reference jsou reference.
323ti stock condition
323ti stock condition
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Já si radši vyberu auto s dobrýma plechama, mechanické věci jdou opravit/vyměnit/dobastlit v každé garážiEmil Šic píše:Já to teda shrnu eště jinak: už NIKDY nechci E30, kde bych musel "něco" dodělávat.

323ti stock condition
323ti stock condition