tak jsem dnes sedel v GTR32...
Nejvíc se mi líbí R34, ale tohle je taky moc velký krasavec a hlavně naprostá raritka. Akorát nevím, jak bych si zvyknul na řízení napravo, to musí bejt celkem záhul. 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

Me se taky zrovna nelibi, ale svez bych se ...
v Supre se vozim pomerne casto
a minulej tejden sem v Praglu videl novyho Mustanga
v Supre se vozim pomerne casto

a minulej tejden sem v Praglu videl novyho Mustanga

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Halvně je to relativné levné. Mka a další supersporty máte milion a půl jen to fikne. Mustang začíná na osmi stech pokud se nepletu hihihi.břečka píše:Mustangy potkavam docela casto na kamionech na dalnicich...docela se me to i libi ,ale starej je mnohem hezciIwan píše:a minulej tejden sem v Praglu videl novyho Mustanga
Každopádně kdybych si měl vybrat nové auto - sportovní - za rozumnou cenu, sáhnu po Dodge Neon SRT-4 - je to levné a moc a moc hezké...
Tak bych radsi toho mustanga..staryho nebo i novyho..moc se mi libi..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

- Michal e34
Co se týče Mustangů,nějaká brněnská firma ho doveze za necelých 550tis(v ceně je zahrnutý i dovoz a přihlášení) u 8 válců se cena pohybuje asi kolem 590tis Kč.Známej si ho obědnal u nich a do 3-5 týdnů si ho převezme.Bohužel nevím Jméno té firmy,ale zkusím to zjistit a hodit sem odkaz.Ta firma je schopná dovézt cokoliv a odkudkoliv.
Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Nemám rád japonský auta, přijdou mi bez duše a bezemocí ale jsou tři pro který to neplatí: Lancer EVO (VI - VIII), Impreza WRX STi a Skyline, protože jsou to nádherný káry pro řidiče a musí to bejt fakt zážitek je řídit, navíc se nechaj hodně dobře upravit a pak jsou bezkonkurenční a Skyline obzvlášť. Kdyby nebylo BMW, koupil bych si určitě Lancera EVO VII, ale jenom proto že Skyline nelze ( pokud si teda někdo neulítá na pravostrannym řízení ).GeRoX píše:jj super je tady jak nasrano...par lidi tady z fora uz i v jedny svezlo...
ale skyline je skyline...akorat je staven na japonce...malem jsem z toho auta nevylezl...![]()
Supra byla hodně zajímavý svezení ale na pohled mi to moc neříká
member of zewl crew