Fólie a cesty do zahraničí...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Fany

Fólie a cesty do zahraničí...

Příspěvek od Fany » 21. 07. 2003 20:44

Zdar všichni, kterým není vidět dovnitř... 8)
Chci jet v srpnu na dovču do Chorvatska autem, a protože mě až tak netrápí použití služební - bohužel Fábky, kterou jsem malinko opticky poladil (nějak dodám foto pro ty co budou chtít...) a která má jak jinak i černá okna bez atestu - že :?: :?: :?: , tak kudy. Slyšel jsem, že Němci a Rakušani našim neprůhledným předním dveřím tolik nefanděj, chtěl jsem se optat, jaké zkušennosti máte vy ostatní... ?
Bawor je Bawor a nafta patří do kamen...

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 21. 07. 2003 21:00

Do německa tě prostě nepustěj !!!! ale jednou jsem je měl stažený a projel jsem :P :P :P

Miris

Příspěvek od Miris » 21. 07. 2003 21:39

V Chorvatsku jsem byl v červnu. Aut v kouři (podle typů aut taky evidentně bez atestu) na českejch SPZ tam jezdilo po Makarský jako nas***o a všichni se tam nějak dostali.

Němci když pruděj, tak nepouštěj-většinou nepouštěj. Rakušáci jsou mnohem hodnější, ale když chytneš den, kdy maj fakt prudivou, taky budou žvatlat, ale neměl by to bejt problém, že tě otočej když seš slušnej.

Jak už bylo psáno, chce to co nejvíc voken při příjezdu k vokýku stáhnout a dělat že umíráte všichni vedrem.

Myslím ale, že pokud je to Fábie, neměl by to bejt problém, pruděj´kvůli kouři na "hustejch" kárách (nic osobního :wink: )

Fany

Příspěvek od Fany » 21. 07. 2003 21:51

... pruděj´kvůli kouři na "hustejch" kárách (nic osobního :wink: )[/quote]

Pohoda... Fábka je krám, ale je služební a jezdí ZaDaRmO.
:roll:

Nicméně můj mazlíček je 323i a tím taky zůstane... Manželka konečně pochopila co je tuning a káry se jí líbí, takže upravila rozpočet i na Báwo... i když se moc nerozdala, pomalu - ale přece. Fábka nebo jakýkoliv jiný nový auto se tuní daleko líp něž něco staršího - prostě proto, že je to nový a nespolkne to takovou hromadu težce vydřenejch kováků...
Bawor je Bawor a nafta patří do kamen...

Miris

Příspěvek od Miris » 21. 07. 2003 21:55

... Nicméně můj mazlíček je 323i a tím taky zůstane... težce vydřenejch kováků...
Chlapíci, udělali byste mi hroznou radost, kdybyste přispěli do dnešního tématu na www.netimpuls.cz na téma "mazlíček" něco o bábofkách, ať sme taky někde "vidět". :shock: :wink:

Odpovědět