Přejmenovat Pokec?
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Přejmenovat Pokec?
Mám návrh na řešení problému se stoupajícím množstvím "nevhodných" témat v sekci Pokec. Už sám název a ještě více komentář pod ním: "Povídání o čemkoliv co máte na srdci. Neprudící anonymove jsou taky vítání." navádí psát o čemkoli. Já osobně jsem tuto sekci pochopil tak že je pro dotazy nehodící se do žádné jiné sekce ovšem zároveň že je pro dotazy a problémy které se přece jen nějak týkají alespoň automobilů když už ne přímo BMW, například dotaz Pustěj mě do říše jen na občanku? nebo pochlubení se tak jsem dnes sedel v GTR32... vystihuje můj názor na to co se tam hodi a naopak Pohadka pro dospele nebo ČESKO hledá sjůprstár jsou příklady toho co se tam nehodí.
Navrhuju změnit jak samotný název sekce tak, a to zejména, komentář pod názvem který má charakterizovat o čem sekce je.
Návrhy?
Navrhuju změnit jak samotný název sekce tak, a to zejména, komentář pod názvem který má charakterizovat o čem sekce je.
Návrhy?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Já bych s tim asi nic nedělal, sice vim že tohle je forum týkající se skvělých vozů BMW a auta sou můj takřka jedinej koníček odjakživa ale musim říct že si rád pokecam i o lecčems jiným a s kym jinýkm než s lidma se kterýma mě něco spojuje? Který znam, ať už osobně nebo ne? To mam kuli tomu chodit na nějakej anonymní chat? Nebo když někdo chce znát názor lidí na něco jako je superstar, proč by se tu nemoh zeptat? Jak vidno našli se i jiní, kteří se k tomu chtěli vyjádřit, tak proč to omezovat či dokonce zakazovat? Je to jen můj názor, ale stojím si za tím, nejsme přece stroje naprogramovaný na jednu věc, byť takovou jako je BMW a věci kolem. A to musím říct že nejsem nikterak významným přispěvovatelem či dokonce zadavatelem příspěvků v této části fóra.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
Tady je reseni jediny.... Pokud neco nechci cist tak to nectu... Presni to co psal Francis, ze se mu tu moc nelibi.... Tak si to proste neotevru a hledam je to co me zajima... Superstar mi je volna, tak to prehlidnu, ale jsou tu taci, kteri si o tom radi popovidaji... A kdyz chci neco najit, tak to proste hledam... Myslim, si ze nejaky opatreni, ktery by zakazovalo neco tad psat by klub dosti znudilo... Baworak je skvela vec.. taky si o nem dokazu povidat hodiny a hodiny az z toho myslim modrobile, ale proc si nepokacet i o necem jinem? Prijde mi, ze tu je pak pratelstejsi atmosfera... Tot moje k tomuto problemu...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
no ono to ide ruka v ruke s tym, aby si miestni pisalkovia stupili do svedomia a nezasierali ten vseobecny pokec az prilis, lebo k hlavnej teme -BMW nemaju co povedat.Lukas-e21 píše:no jo, jenže když ti behem vikendu v ponděli vyplivne 5 stranek a ty si vybereš 3 tema.........
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jenže to "vyzobávání" témat mimo pokec je čím dál delší a znamená čím dál větší ztrátu času. Fórum čtu tak že na úvodní stránce kliknu na Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy a mám tam namixované vše co jsem ještě nečetl. Námět pro webmastera: Přidat pod výše zmiňovanou volbu ještě Zobrazit nové příspěvky mimo Pokecu od poslední návštěvy. Přidá se někdo k mému přání?valmont píše:Tady je reseni jediny.... Pokud neco nechci cist tak to nectu... Presni to co psal Francis, ze se mu tu moc nelibi.... Tak si to proste neotevru a hledam je to co me zajima...
323ti stock condition
323ti stock condition
S tim souhlasim... to je dobry kompromis........Francis píše:Jenže to "vyzobávání" témat mimo pokec je čím dál delší a znamená čím dál větší ztrátu času. Fórum čtu tak že na úvodní stránce kliknu na Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy a mám tam namixované vše co jsem ještě nečetl. Námět pro webmastera: Přidat pod výše zmiňovanou volbu ještě Zobrazit nové příspěvky mimo Pokecu od poslední návštěvy. Přidá se někdo k mému přání?valmont píše:Tady je reseni jediny.... Pokud neco nechci cist tak to nectu... Presni to co psal Francis, ze se mu tu moc nelibi.... Tak si to proste neotevru a hledam je to co me zajima...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
som zaFrancis píše:Jenže to "vyzobávání" témat mimo pokec je čím dál delší a znamená čím dál větší ztrátu času. Fórum čtu tak že na úvodní stránce kliknu na Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy a mám tam namixované vše co jsem ještě nečetl. Námět pro webmastera: Přidat pod výše zmiňovanou volbu ještě Zobrazit nové příspěvky mimo Pokecu od poslední návštěvy. Přidá se někdo k mému přání?valmont píše:Tady je reseni jediny.... Pokud neco nechci cist tak to nectu... Presni to co psal Francis, ze se mu tu moc nelibi.... Tak si to proste neotevru a hledam je to co me zajima...
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
stejne tak bych volbu vynechat pokec uvital u vyhledavaniFrancis píše:Jenže to "vyzobávání" témat mimo pokec je čím dál delší a znamená čím dál větší ztrátu času. Fórum čtu tak že na úvodní stránce kliknu na Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy a mám tam namixované vše co jsem ještě nečetl. Námět pro webmastera: Přidat pod výše zmiňovanou volbu ještě Zobrazit nové příspěvky mimo Pokecu od poslední návštěvy. Přidá se někdo k mému přání?valmont píše:Tady je reseni jediny.... Pokud neco nechci cist tak to nectu... Presni to co psal Francis, ze se mu tu moc nelibi.... Tak si to proste neotevru a hledam je to co me zajima...
no a co treba udelat
http://forum.e30.cz za ucelem techniky, srazu atd
http://pokec.e30.cz pro zasirace? no a zde kazdy vidi ze zasirac bude ukojen adresou e30.cz a presto bude zasirat oddelene

necht je toto brano s nadhledem v dusledku me predvecerni siesty
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi tu kdosi nadnesl možnost vytvořit chat. Ten by pro tlachající "zasírače" byl jako dělaný. A doporučuju nedržet historii nechť se nezasírá diskový prostor na serveru.Blumen_071 píše:no a co treba udelat
http://pokec.e30.cz pro zasirace? no a zde kazdy vidi ze zasirac bude ukojen adresou e30.cz a presto bude zasirat oddelene[/color]
323ti stock condition
323ti stock condition
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
radsej nech sa chat robi uplne mimo tento server, verim tomu ze sa to roznesie aj mimo uzivatelov e30 a budu tu iba ludia ktori chcu mat chat povedzme ze nezahusteny ako je napr. xchat a potom bude trpiet server a ja budem cakat furt jak pako na odozvy, lebo bude vysoka traffic. Chatroomov je kopec inde, som proti aby bol chat sucastou tohto serveruFrancis píše:Kdysi tu kdosi nadnesl možnost vytvořit chat. Ten by pro tlachající "zasírače" byl jako dělaný. A doporučuju nedržet historii nechť se nezasírá diskový prostor na serveru.Blumen_071 píše:no a co treba udelat
http://pokec.e30.cz pro zasirace? no a zde kazdy vidi ze zasirac bude ukojen adresou e30.cz a presto bude zasirat oddelene[/color]
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jen takový rychlý nápad. Já onehdá hlasoval proti.Max-Max píše:... Chatroomov je kopec inde, som proti aby bol chat sucastou tohto serveru
323ti stock condition
323ti stock condition