Pokuta
no já mám pár pokut nezaplacenejch už roky......za rychlost převážně.....a hypotéku mám čerstvou ...a bez problémů....jen je mi jasný že se mi to promítne až se mi to bude nejméně hodit.....Fx píše:Zaplatit. Na upomínání většinou serou a pak si tě buď najde exekutor, nebo můžeš mít problémy se získáním hypotéky (máš dluhy) apod.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na tom stejně. Ještě tenkrát na SIMSONovi a motorce. Mám tam zhruba tak 1000Kč dohromady. A z toho všeho mi dopisem přišlo pouze 300 za zákaz vjezdutweetyna píše:no já mám pár pokut nezaplacenejch už roky......za rychlost převážně.....a hypotéku mám čerstvou ...a bez problémů....jen je mi jasný že se mi to promítne až se mi to bude nejméně hodit.....Fx píše:Zaplatit. Na upomínání většinou serou a pak si tě buď najde exekutor, nebo můžeš mít problémy se získáním hypotéky (máš dluhy) apod.
- Michal e34
jeden polda mi poradil tohle:Vzít si složenku,jít na poštu a složenku přepsat a napsat částku 100kč.Po zaplacení se nikde nekontroluje částka,takže v počítači se ukáže že dotyčný s rodným číslem zaplatil a číslo pokuty se vystornuje.Už jsem to takhle dvakrát udělal a zatím v pohodě.Jednu tuhle pokutu jsem zaplatil cca před 3 lety.
Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
s tím bych z dovolením nesouhlasil, pokud má příslušný FÚ záznam o tom že dlužíš 1000,- tak se asi se stokorunou nesmíříMichal e34 píše:jeden polda mi poradil tohle:Vzít si složenku,jít na poštu a složenku přepsat a napsat částku 100kč.Po zaplacení se nikde nekontroluje částka,takže v počítači se ukáže že dotyčný s rodným číslem zaplatil a číslo pokuty se vystornuje.Už jsem to takhle dvakrát udělal a zatím v pohodě.Jednu tuhle pokutu jsem zaplatil cca před 3 lety.
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
a kdyz to zaplatis hned, tak uz o tom na FU vedi??
moje zkusenost je, ze sem nezaplatil pokutu 500,-
nekdy minulej mesic mi prislo z FU, ze jim dluzim 500,- za pokutu ze 17.10.03...zaplatil sem 500,- a klid..zadny penale...
moje zkusenost je, ze sem nezaplatil pokutu 500,-
nekdy minulej mesic mi prislo z FU, ze jim dluzim 500,- za pokutu ze 17.10.03...zaplatil sem 500,- a klid..zadny penale...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
to je hrozně jednoduchý,když dostaneš složenku tak ti taky dají podepsat blok na pokutu na místě nezaplacenou,a tam je taky napsané že se proti uložení teto pokuty nemužeš odvolat,prostě jsi jim podepsal že se zavazuješ to zaplatit,a máš 15 dní na zaplacení na správním orgánu,a nesouhlasit s pokutou? pokud mají tvé foto z radaru,které musí archivovat tak jsi v prdeli,ale pokud tě změří tak že po 500 metrech stojí pindourci který tě stopnou protože oni jim to nahlásí od radaru,tak můžeš říct že žádáš o ODP,to jest odmítnutí dopravního přestupku, a oni to ve většině případu vyhoděj a nebo tě pozvou na magistrát aby jsi se vyjádřil k tomu přestupku a k tomu proč si ji odmítl,a tam stačí říct že jsi jel povolenou rychlostí,a že pokud nemají důkaz tak ti mohou skočit na cara,je to vyzkoušený,navíc do ODP vždy vypisuji jak na mě byly sprostí a chtěly ůplatek,oni nedokážou že to neřekli ale ty nedokážeš že to řekli..což znamená ve většině případu že ODP skončí v koši....
tak se jich nebojte a to osvědčení o kalibraci je že jejich radar opravdu ukazuje změřenou hodnotu a to přesně ....jako když jsem předjel fízli a oni mě stoply že jely 50 a já je předjížděl a neměli radar,tak to se můžou jít vysrat protože jim nemusí jít přesně a nemají důkaz,a CHIMERO ty jsi zvýšil rychlost při předjíždění? a potom jsi nezpomalil? nikdy bych nezaplatil za to že předjíždim,zvýšit rychlost při předjíždění samozřejmě můžeš,jak jinak by si předjel na 90 nakladák který jede 89km/h? 90???to by bylo nebezpečné předjíždění a mohl by si ohrozit silniční provoz...takže nechápu proč ti dali pokutu...
Naposledy upravil(a) RobertV dne 26. 03. 2005 11:36, celkem upraveno 1 x.
To je sice pekny, ale kdyz me pindourci stopnou tak jak poznam jestli ten radar udelal foto nebo ne? Teda sorry mozna ze placam picoviny, nevim jak ty radary co maj v autech fungujou, vim ze ty velky stacionarni fotky delaj, ty v autech ne?
Btw sice sem jim to podepsal nejakej papir, ale skrabnul sem to tak, ze by nikdo v zivote nepoznal ze je to muj podpis..
Btw sice sem jim to podepsal nejakej papir, ale skrabnul sem to tak, ze by nikdo v zivote nepoznal ze je to muj podpis..
albert: některý dělaj některý ne,to se musíš zeptat a potom jednat dál,pokud řeknou že mají za každou cenu ji chtěj vidět,pokud ti ji ukažou jsi v hajzlu pokud ne tak oni!!a ten podpis? to nikoho nezajímá mají opsaná data z tvé občanky..ty jsou důležitější,smiř se s tím že jsi souhlasil s pokutou a musíš ji zaplatit,a pokud tak neuděláš budeš to mít jako já v kartě řidiče,nedostaneš živnosták a pak bude upomínka,pak penále pak exekuce,měl jsem jí na 6500,- kvůli pokutě za 500,- takže já to řešim takhle: pokud je pokuta nízká podepíšu složenku nebo platim na místě pokud ne nic nikdy nepodepisuju,alespon do té doby než mi dají důkaz což jde jen u rychlosti,špatného parkování,(pokud máš lístek za oknem) jízdě na červenou a bezohledné jízdě....
taky mě jednou z 500 přišla po pul roce! exekučka domu a kdyby zrovna nebyl doma otec tak normálně vrtaj zámky! stálo mě to 8500.....od te doby na nějaký promlčování kašlu a prostě platím.....většinou sou to taky jenom lidi takže pokud si nejel vyloženě jako prase nebo se někde nechoval jako dobytek tak je to tak za 500, pak příjdeš s tím že je to moc atd a většinou si to vždy odehraju na místě za 200....prostě musíš pokorně ano udělal sem chybu máte pravdu vy ste ten nejlepší....jak vystoupíš a začneš bejt drzej a chytračit(pokud si teda nejseš jistej že máš vše v pořádku a jen tě chtěj buzerovat a nic na tebe vlastně nemaj - to jim to pak pěkně znepříjemnit)tak se pěkne prohneš.....jak už jednou něco podepíšeš a mají tvoje osobní udaje tak ZAPLATIT.