318iS nebo 325iX ?????????
318iS nebo 325iX ?????????
Zdary, rozhoduju se mezi dvěma e30. Poradíte někdo a napíšete mi pls vaše názory ohledně výběru???
318iS - 2dv...., rok 90, el.výbava atd
325iX - 4dv,rok 87, el.výbava, TZ, 2 sady kol atd
Oba vypadají super,v dost dobrém stavu...
Potřebuju poradit, největší průser je asi rozdíl v pov.ruč,to vim ale když tohle pominu???
Díkes!!!!!
Potřebuju poradit, největší průser je asi rozdíl v pov.ruč,to vim ale když tohle pominu???
Díkes!!!!!
Re: 318iS nebo 325iX ?????????
xdentist píše:Zdary, rozhoduju se mezi dvěma e30. Poradíte někdo a napíšete mi pls vaše názory ohledně výběru???
Díkes!!!!!
a za jake ceny to kupujes..?
je rozdil taky ve spotrebe...a moc zalezi na tom, na jake jezdeni to budes chtit
2 Vita: no ix je zhruba za 45 až 50k, a to is je super koupě od kámoše takže tam je cena jina-25-30k.Ale o cenu mi nejde při tomhle výběru. Chci aby to k něčemu bylo a abych si vybral dobře..... Právě to by mě zajímalo-jaký ježdění s nima je a jak velkej rozdíl a jaký vlastnosti....
2 Honza XJ: ix? Kvůli 4x4?
2 Honza XJ: ix? Kvůli 4x4?

- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Hezký Iso s papírama MIN 50, spíš 60 a tím, že je to tvůj kámoš, tak ti ho nechá za 25?? Ještě jednou bych to rozmyslel.xdentist píše:cena je kvuli tomu ze je to od kamose.kazdopadne je fakt peknej,kastle inteier atd a motor atd budu prohlizet az o vikendu.ale jezdi fajn.Jak rikam,nevidel jsem ho ale jeste poradne do hloubky.... uvidim. co bys teda doporucoval bez ohledu na cenu?
Spíš bych asi volil ixo, ale jen kvůli tomu, že je to 325..
Jinak z ekonomických důvodů bych volil Iso.
Ale BMW je taky hodně o srdci
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Co pořád řešíš? Iso má kamarád tak se svez, pak skoč do ixa a zjistíš co ti vyhovuje. Je jasný, že ixo bude mít vyšší provozní náklady jak na ručení tak na spotřebu. Jinak by asi taky bylo dobrý porovnat stav obou nabízeních vozů a pak se rozhodnout.xdentist píše:ve všech směrech horší?
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
xdentist píše:to povinný ručení je velký závaží.proto se taky spíš přikláním k isu.a jak to iso jezdí?akcelerace,ovladatelnost atd?
Jestli řešíš náklady na povinný ručení tak si bawce nekupuj, protože jestli je tam pětikilo měsíčně rozdílu tak je to hodně a v porovnání s celkovejma nákladama na provoz je to nula nula nic. Navíc chceš srovnání dvou nesrovnatelnejch aut, každý je o něčem jiným....iX je čtyřkolka a navíc dvouapůle, takže samozřejmě vyšší provozní náklady ale jiný svezení ( hlavně v zimě a na mokru ) iS je zase sportovnější a levnější. Obě tato auta chtěj OPRAVDU PEČLIVEJ VÝBĚR, protože jsou to relativní atypy, dá se čekat že 15 let stará vyhoněná osmnáctka bude mít něco za sebou a do toho motoru můžeš pěkně zahučet. U čtyřkolky je to zase o diferech....dvouapůli tak snadno neulítáš, bejvaj to větší držáky. ad cena: možná je tvůj kámoš milionář a klidně oželí minimálně 30 K zisku ale věř mi že pěkný iSo s papírama za 25 K je nesmysl, bude v tom nějaká levá, za tyhle prachy ho nekoupíš ani bez papírů nebo v Německu

member of zewl crew
- Night.chimera