co ty jsi za cloveka...Albert píše:Ja nevim co vam k tomu vic rict. Samozrejme ze nesouhlasim s tim co uz tu bylo-vyhlazovani zidu atd., to je bez diskuzi.Kubajz von Odry píše:vim ze albert psal ze nas nechce poburovat (nebo zak neco) ale rad bych aby se zase nejak vyjadril at vim jestli to fakt mysli tak jak to napsal protoze tomu se mne ani nechce verit
Zkratka jen rikam ze me nechava naprosto chladnym kdyz nekdo zmlati spinavyho zewla nebo fetku, nevim proc bych mel mit soucit s clovekem kterej je tyhle republice a vubec celkove spolecnosti nanic, resp. na obtiz
Soud s plameňáky
Albert píše:nevim proc bych mel mit soucit s clovekem kterej je tyhle republice a vubec celkove spolecnosti nanic, resp. na obtiz

kdyz uz mas takovyhle extremni nazory tak by Te taky mohlo napadnout ze kdyz je takhle nekdo zmasakruje tak potom lezi nekolik tydnu,mesicu ve spitale a platime to my vsichni ze svych dani. ....
BTW co ma spolecnost z Tebe ?.....nic ve zlym
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
Zatim ze me spolecnost nic nema, resp. sem student, ale podstatny je, ze spolecnosti NESKODIMbřečka píše:Albert píše:nevim proc bych mel mit soucit s clovekem kterej je tyhle republice a vubec celkove spolecnosti nanic, resp. na obtiz![]()
![]()
![]()
kdyz uz mas takovyhle extremni nazory tak by Te taky mohlo napadnout ze kdyz je takhle nekdo zmasakruje tak potom lezi nekolik tydnu,mesicu ve spitale a platime to my vsichni ze svych dani. ....
BTW co ma spolecnost z Tebe ?.....nic ve zlym

A neresim tady ze to pak platime my vsichni, jen sem rek ze me to nechava chladnym

jasny v poho... me osobne zadnej houmles nic neudelal ale smazky taky nemusim. MHD nejezdim tak ani necucham smrad z nich. Jen jsem chtel rict ze to jejich napadani jeste navic zaplatime my vsichniAlbert píše:Zatim ze me spolecnost nic nema, resp. sem student, ale podstatny je, ze spolecnosti NESKODIM![]()
A neresim tady ze to pak platime my vsichni, jen sem rek ze me to nechava chladnym
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
ukazal fakáčebřečka píše:viewtopic.php?t=12160adam320 píše:a co jí udělal sherife?
pak vystoupil
a pak jí řek něco sprostýho
a pak ho rovnou nasolila slzákem

nechme toho, sory za rejpnutí Alberte, nechci se tu hádat, nebo z někoho dělat debila pro jeho nenávist k bezdákům a zevlákům, jen mi přijde že to vidíš moc černě, jezdim každej den po Praze asi dvacet kiláků sockou všudemožně a i přes vysoké procento takých individuí jsem nenarazil na moment který by kdokoli nemohl vyřešit pouhým odchodem z místa, bydlet v někde na okraji Marsseille bych to asi viděl jinak