Central v kufru.
Central v kufru.
Ahoj.
Do kufru mi k centralu vedou dva draty, jeden dvoudrat a jeden vice drat.
Tan dvou drat pakri k motorku na vicko nadrze?
Motorek pro odemikani kufru se propoji se zamkem asi 4 cm dlouhym dratem ktery ma na obou koncich hacek a ze zhora ma tvar L(neboli hacek dole je ococen o 90% dostrany)??
V zamku v kufru je packa kde je dira, takze jedna strana hacku se asi da tam, ale kdyz v zamku nemam klic, tak s tou packou nepohnu, to je divny ne?
PS: taky bych rad vedel kudi presne origo vede kabel k centralu kufru a kcentralu vicka nadrze. Nemuzete mi to nekdo plz vyfotit a fixkou to na ty fotce zvyraznit? Dik.
Diky.
Motorek pro odemikani kufru se propoji se zamkem asi 4 cm dlouhym dratem ktery ma na obou koncich hacek a ze zhora ma tvar L(neboli hacek dole je ococen o 90% dostrany)??
V zamku v kufru je packa kde je dira, takze jedna strana hacku se asi da tam, ale kdyz v zamku nemam klic, tak s tou packou nepohnu, to je divny ne?
PS: taky bych rad vedel kudi presne origo vede kabel k centralu kufru a kcentralu vicka nadrze. Nemuzete mi to nekdo plz vyfotit a fixkou to na ty fotce zvyraznit? Dik.
Diky.
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Central v kufru.
presne trasy aj funkcie tu uz boli a dokonca v tvojom threade, tak iba hladaj, bude to rychlejsie.Feryt píše:Ahoj.
Diky.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Cau. Oba kabely k centralu kufru a vicka se rozdvojuji v miste kde uz jsou oba v kufru, takze vest kazdy v jinym prahu nejde(resp, jde, ale asi to neni original reseni), takze kabel k vicku musi byt veden nekde nahore v kufru, jakoby pod zadnim platem. Jen me zajimalo jak ot maji udelane original BMW, ja to tam samozrejme sam nekam pekne pridelam, ale origo je origo.Maranelo píše:... tz pravym prahem
Po tom threadu se kouknu.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsi v autě centrál neměl, máš necentrálovej zámek, jak píše Maranelo. Vypadá stejně jako centrálovej, ale jak píšeš, nelze s ním zevnitř hnout.
Centrálovej se blbě shání, na vrakáčích je většinou nemají. Jinak až ho seženeš, tak ho lze přestavět na tvůj klíč, abys neměl od každých dveří jinej klíč. Párkrát jsem to dělal, je to sice strašný sraní, ale jde to. Příp.to nechat udělat zámečníka.
Centrálovej se blbě shání, na vrakáčích je většinou nemají. Jinak až ho seženeš, tak ho lze přestavět na tvůj klíč, abys neměl od každých dveří jinej klíč. Párkrát jsem to dělal, je to sice strašný sraní, ale jde to. Příp.to nechat udělat zámečníka.
Hmm, v tom pripade nechapu proc je tam ten zobak na tahlo centralu. Ale rozhodujici je, ze se s nim bez klice neda zevnitr hejbnout, takze skusim sehnat zamek z centralu.
BTW: ted jsme koukal do etk a je tam jen jeden zamek do kufru :
51 24 1 884 131
F.
51 24 1 884 131
F.
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
tak to koukas ale taky na spatnej dilFeryt píše:Hmm, v tom pripade nechapu proc je tam ten zobak na tahlo centralu. Ale rozhodujici je, ze se s nim bez klice neda zevnitr hejbnout, takze skusim sehnat zamek z centralu.
51 24 1 884 131
F.