BMW AKCE V HOŘOVICÍCH V NEDĚLI 18.3.
No jak to napsat... Je fakt, ze to byla dobra akce, ale za paradni bych ji moc nepovazoval.... ale to asi proto ze jsem se loni ucastnil akce ,,Emoce na cestach" v Autecu... To byla bezkonkerencni akce... Nikdo nemluvil do rizeni a jezdily s nama lidi z Autecu a ne nejaky modelky jako pri predvadecce ,,jednicky", takze se nebali a naopak vedeli co ty auta snesou... a ze snesou dost... Jinak nebylo to spatny, ale na muj vkus az moc organizivany.. Je fakt, ze to bylo delany na hafo people.... Takze to ani jinak neslo... Jen jedina skoda je ze jsem se poradne nedomluvily a nevyrazily tam v nejaky mensi kolonce... To by asi mistni ,,tuzeri" koukali na drat..
Tak snad jindy....

tos tam jel kabrem???ondra_m píše:Jo bylo to dobrý, líbilo se mi to. I když jsem na poslední (Stanice 1) akcičce dostal sprďana, že jedu moc rychle na vytyčené trati.![]()
Nicméně stabilizační systémy nedovolujou to utrhnout i když se člověk snaží. Takže pro magory nic moc, ale pro normální lidi.... Super kára

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
brzdy a slalom
http://bmw.zpevak.net/movie/E90/E906.mp4
aktivní kecání do řízení DTC
http://bmw.zpevak.net/movie/E90/osm.avi
trošku se jim ta ropa naklání

mé skromné já u 330i

na dálnici s 330i

pak v 325i

http://bmw.zpevak.net/movie/E90/E906.mp4
aktivní kecání do řízení DTC
http://bmw.zpevak.net/movie/E90/osm.avi
trošku se jim ta ropa naklání

mé skromné já u 330i

na dálnici s 330i

pak v 325i

Naposledy upravil(a) DC dne 21. 03. 2005 10:12, celkem upraveno 3 x.
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
bolo gut
dorazil som az poobede a bez mega cakania som sa dostal na 2ku - DSC a brzdy - na volnu jazdu uz miesto nebolo a test aktivneho riadenia (ako som nasledne zistil ze s 320d) ma az tak nelakal ...
pocity: 330iA prijemna, vobec mi nevadil automat
len to riadenie sa mi zdalo strasne ostre a takmer bez odozvy "z terenu". stabilizacia fungovala perfektne - utrhnut to bolo takmer nemozne! a to sa jazdilo na zimnych pneu po suchom asfalte. podvozok by mohol byt ale mierne tvrdsi.

pocity: 330iA prijemna, vobec mi nevadil automat

e39 530d
e32 730iA
ex e34 525i m20
e32 730iA
ex e34 525i m20
Vypl jsem si na ty stanici 1 ten protiskluz trochu to odpíchl s tím jejich automatem a hned me zacali nadavat do vysílačky že se to nesmí ať to zapnu nebo mě vyhodí. Tak jsem to alespoň rozjel cukl volantem doleva dal plnej a doprava.Trochu to vypadalo ze se to utrhne ale nic.Spíš to zastavilo. A ve vysílačce se ozve že musím držet stopu a potom to pěkně vykroužím.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- [CZ]Airwolf[OC]
ja dorazil domu az ted...kompletni vymena kotoucu a desek po zajimave akcicce v horovicich...jsme byli na jednicce - osmicky a dvojce - brakes
kary zajimave, svou E30 jsem taky protahl, akorat jsem schytal pokutu za nevlastneni dalnicni znamky
a kara cuka 

Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

Když jsem tam byl v tu sobotu tak nikdo nikomu nic nezakazoval ... prostě nám dali auta a jeďte ... co se mi líbilo, že ty co vedli kolonu nejeli jako přizdisráči, ale na dálnici nasadili 200 a po těch okreskách se jeli kolem 130 ... takže paráda ... jel jsem s 330i v manuálu a hned bych za pětku měnil
jinak co se mi ještě na sobotě líbilo bylo jídlo ... tak výborně jsem se už dlouho nenajedl ... parááááda 

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Hehe já tušil že to bude nějakej třicítkářHerák píše:Vypl jsem si na ty stanici 1 ten protiskluz trochu to odpíchl s tím jejich automatem a hned me zacali nadavat do vysílačky že se to nesmí ať to zapnu nebo mě vyhodí.

Jinak akce byla výborná, jídlo zadarmo bodlo. Přijel jsem někdy kolem půl dvanáctý, a taky mi tvrdili že je plno, ale stačilo ukecat hostesky a jelo se

A pak stačilo před jízdou ukecat helmuta že hrozně moc chci vyzkoušet třílitra.
Takhle vypadala kolona:

Naposledy upravil(a) Rotten dne 21. 03. 2005 10:47, celkem upraveno 2 x.
- [CZ]Airwolf[OC]
no co se tyce ty dalnice tak tech skoro 200 tam nasadili skoro taky jsem se ty kolony s E30tkou drzel dobreFikux píše:Když jsem tam byl v tu sobotu tak nikdo nikomu nic nezakazoval ... prostě nám dali auta a jeďte ... co se mi líbilo, že ty co vedli kolonu nejeli jako přizdisráči, ale na dálnici nasadili 200 a po těch okreskách se jeli kolem 130 ... takže paráda ... jel jsem s 330i v manuálu a hned bych za pětku měniljinak co se mi ještě na sobotě líbilo bylo jídlo ... tak výborně jsem se už dlouho nenajedl ... parááááda

Ex E30 318iS

Taky sem jezdil v sobotu ... dalnici si jel chlapek se kterym sem byl v aute ... na tudle atrakci sme meli 320i v automatu ... a na okreskach byla pohoda
, tech 130 se dalo
... na atrakci "brzdy" 330i ... ten nadhernej zvuk ... vsichni jak sedli do auta tak okamzite slapali na plyn ... a pak jeste ta "osmicka" s 320d kerou mame normalne ... tak sem aspon moh porovnat ... a je mi porad 18 a nikdo nic nerikal
skoda pocasi zezacatku ... ale gulasek na zaver velice kvalitni
tady nejaky fota
.

tady nejaky fota
.
Ten odkaz mi nějaká nefunguje ... musim se přiznat, že na gulášek u mě ani nedošlo ... na plný čáře u mě vyhrály ty vynikající těstoviny s tou sýrovou omáčkou ... uaaaa mňambasik píše:Taky sem jezdil v sobotu ... dalnici si jel chlapek se kterym sem byl v aute ... na tudle atrakci sme meli 320i v automatu ... a na okreskach byla pohoda, tech 130 se dalo
... na atrakci "brzdy" 330i ... ten nadhernej zvuk ... vsichni jak sedli do auta tak okamzite slapali na plyn ... a pak jeste ta "osmicka" s 320d kerou mame normalne ... tak sem aspon moh porovnat ... a je mi porad 18 a nikdo nic nerikal
tady nejaky fota
.
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"