BMW AKCE V HOŘOVICÍCH V NEDĚLI 18.3.
BMW AKCE V HOŘOVICÍCH V NEDĚLI 18.3.
Čau lidi,
jedete tam někdo? Mají tam mít 50 trojkovejch BMW a okruh po okolí na projížďku. Podle mě tam moc lidí nebude když to neni přímo v Praze, já tam chci jet, ale kdyby se jelo společně z Prahy, mohla by bejt navíc prdel. Více tady: http://www.periskop.cz/clanek.php?id=6177
jedete tam někdo? Mají tam mít 50 trojkovejch BMW a okruh po okolí na projížďku. Podle mě tam moc lidí nebude když to neni přímo v Praze, já tam chci jet, ale kdyby se jelo společně z Prahy, mohla by bejt navíc prdel. Více tady: http://www.periskop.cz/clanek.php?id=6177
Jenze kdo tam nakonec skutecne dojede? Do takovy prdele? Jenom fandove. Navic - jak byla naposled ta akce Au-Tecu, tak bezely reklamy v radiu, rikal jsem si totez co ty, ze tam bude naval a nakonec tam prej bylo docela malo lidi, zranice zadarmo a pucili ti M3 a nechali te ji protahnou po dalnici...Fikux píše:Já myslim, že tam bude hodně mooooooc lidí ... trochu mě odradilo to, že běží reklama na rádiu City a proběhlo to několikrát v novinách ...
Jo ještě něco. Posloucháte radio Fajn? Před 14-ti dny tam furt ale skutecne furt bezela reklama na technickou TUV na Cernaku. Prohlidka auta zadarmo. Ja tam byl. Ani noha. Prijel jsem a byl tam JEDEN manik. Kdyz jsem odjizdel tak milostive prijel dalsi. Holt Praha. Pres tejden jsou vsichni od rana do vecera v praci a o vikendu koukaj nekam vypadnout. A socky ktery maj cas zase nemaj auto. V Karlovych Varech kde delaj stejny akce na technickou, tak tam jsou fronty jak svin...
- [CZ]Airwolf[OC]
- [CZ]Airwolf[OC]
Trochu psycho vstavat v nedeli tak brzo, nebud magor.DC píše:to nejni nic pro Tebe - ja tam pojedu asi tak abych tam byl v osm ráno a stejně se obávam kolik už tam bude lidíJirka325 píše:Gutn, DC, nakladas me ? Prece jenom prilitnout tam hundrtem nevim nevim
Horovice jsou od slova horet a tudiz slusni obcane ani nevedi, kde to je

To jen ja tam horim v zari Geroxovych a Fxovych reflektoru, dokud na me nevlitne spravce letiste

tak me kdyztak vzbud telefonem, nebo tak neco.
zpravy od Fikuxe(dekujeme): takze dnesni program pro zvany zacinal od 9 hodin a koncil v 13 i s obedem
bylo po 10 autech na každou atrakci - třeba testy brzd, stabilizačního systému, volná projížďka apod.
---
takze tam jedu abych tam byl na pul devátou a budu doufat...
když se místečko nikde nenajde, tak jim ukážem co umí E30 - teď mě jen štve, že ještě nemam namontovanej samosvor
bylo po 10 autech na každou atrakci - třeba testy brzd, stabilizačního systému, volná projížďka apod.
---
takze tam jedu abych tam byl na pul devátou a budu doufat...
když se místečko nikde nenajde, tak jim ukážem co umí E30 - teď mě jen štve, že ještě nemam namontovanej samosvor

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
No tak to bych se malo posral z toho.... vystojim frontu, vyplnim formular, vystojim dalsi frontu... a to vse proto, aby mi jedna moc hezka slecna rekla s usmevem, ze ridit bawo se muze az od 21... kdyby to uverejnili aspon na web... treba malou hvezdickou...
Zase na druhou stranu sem se krasne projel a udelal par fotek auta, takze cesta marna nebyla. Jen sem zklamanej, ze sem si neosahal novy bawo :o/
Zase na druhou stranu sem se krasne projel a udelal par fotek auta, takze cesta marna nebyla. Jen sem zklamanej, ze sem si neosahal novy bawo :o/
BMW E30 - R35P3CT
Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...
Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...
no byla to perfektní akce, i přesto, že mi ještě není 21 (až asi za měsíc a půl), tak se mi tam podařilo dostat
(i přes kecy našeho admina o malejch dětech)
a sjezdili jsme vsechno co slo
hodnocení perfektní akce, a taky krásnejch 120 kilometrů v E30 za překrásnýho počasí a společnosti
nejaky fotky a dokumentace z jizdy bude

a sjezdili jsme vsechno co slo
hodnocení perfektní akce, a taky krásnejch 120 kilometrů v E30 za překrásnýho počasí a společnosti

nejaky fotky a dokumentace z jizdy bude

Docent Chocholoušek BMW světa...