dily z 324d
dily z 324d
Zdravím všechny.. v garáži mi zůstaly nějaké maličkosti z mého miláška 324d-chrom. Takže:
Komplet tažné (šroubi, káble, výztuhy, dokumentace) - na autě bylo tak 3 roky a stále je jak nové!Foto
4x poklice (14ky..origo BMW)Foto
Oba znaky BMW (jsou jak nové.. někomu by se mohli určitě hodit:)
Origo Beterka BMW do koslíku (je tuším z E36, ale po melé úpravě pasuje do E30)
Tlačítko mlhovek, světlo do kufru a dvě ty větší pojistky viz fotkaFoto
Čep řízení (mám ho z jednoho bouráku.. je jetý tak 700km)Foto
Zadní světla na chromáka + protikusy s žárovkama (sou jak nové)Foto
LP světlo (není moc v dobrém stavu, ale tak kdyby někho chtěl)Foto
Žebra sáníFoto
Jeden přední tlumic (měl by taky být jetý tak tech 700km, ale možná ten maník kecal, rozhodně je ale OK)Foto
4 vodní hadice (ty co jsou na straně startéru.. kolem toho Téčka)Foto
Topení z chromáka (je komplet i s čidlem)Foto Mám i navíc jeden odpor a přívodní trubky+čidloFoto
Středový panel + kryt kolem volantu + ovl. světel + 3x rámeček kolem kliky otv. dveříFoto
Tlumič kapoty(půl roku starý) + Spínač brzdových světel (ten co je na brzdovém pedálu)Foto
2x kryt motoru (ten velký co je pod celým motorem a kryje i kus podběhů a pak ten menší co je na spoji motoru a převodovky)Foto1 Foto2 Foto3 Foto4
Dvě záslepky mlhovek na chromák + 2 malé kryty kolem motoru a převodovkyFoto
radící páku (hlavice je už nic moc, ale manžeta ok)Foto
gumové koberecky - celá sada - 4ks(velmi dobré na zimu)Foto
a za poslední křídlo Zender, ale je upravováno (uřezané středové nohy a udělané nové uchycení - sou tam zalaminátované silnější šrouby) křídlo ale není ještě úplně vyhlazené a nalakované. Mě se stím už nechce rýpat páč mi už na nic není, takže kdyby ho někdo chtěl?!Foto1Foto2
Všechny ceny po dohodě, ale bude to opravdu levně! Chci se toho zbavit!
Více info na +420737073559 nebo SZ(na netu sem ale jen 2x týdně)
Komplet tažné (šroubi, káble, výztuhy, dokumentace) - na autě bylo tak 3 roky a stále je jak nové!Foto
4x poklice (14ky..origo BMW)Foto
Oba znaky BMW (jsou jak nové.. někomu by se mohli určitě hodit:)
Origo Beterka BMW do koslíku (je tuším z E36, ale po melé úpravě pasuje do E30)
Tlačítko mlhovek, světlo do kufru a dvě ty větší pojistky viz fotkaFoto
Čep řízení (mám ho z jednoho bouráku.. je jetý tak 700km)Foto
Zadní světla na chromáka + protikusy s žárovkama (sou jak nové)Foto
LP světlo (není moc v dobrém stavu, ale tak kdyby někho chtěl)Foto
Žebra sáníFoto
Jeden přední tlumic (měl by taky být jetý tak tech 700km, ale možná ten maník kecal, rozhodně je ale OK)Foto
4 vodní hadice (ty co jsou na straně startéru.. kolem toho Téčka)Foto
Topení z chromáka (je komplet i s čidlem)Foto Mám i navíc jeden odpor a přívodní trubky+čidloFoto
Středový panel + kryt kolem volantu + ovl. světel + 3x rámeček kolem kliky otv. dveříFoto
Tlumič kapoty(půl roku starý) + Spínač brzdových světel (ten co je na brzdovém pedálu)Foto
2x kryt motoru (ten velký co je pod celým motorem a kryje i kus podběhů a pak ten menší co je na spoji motoru a převodovky)Foto1 Foto2 Foto3 Foto4
Dvě záslepky mlhovek na chromák + 2 malé kryty kolem motoru a převodovkyFoto
radící páku (hlavice je už nic moc, ale manžeta ok)Foto
gumové koberecky - celá sada - 4ks(velmi dobré na zimu)Foto
a za poslední křídlo Zender, ale je upravováno (uřezané středové nohy a udělané nové uchycení - sou tam zalaminátované silnější šrouby) křídlo ale není ještě úplně vyhlazené a nalakované. Mě se stím už nechce rýpat páč mi už na nic není, takže kdyby ho někdo chtěl?!Foto1Foto2
Všechny ceny po dohodě, ale bude to opravdu levně! Chci se toho zbavit!
Více info na +420737073559 nebo SZ(na netu sem ale jen 2x týdně)