jak zjistit tel cislo ?
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
jak zjistit tel cislo ?
zdarec lidi mam tu takovou otazecku - mam tu pred sebou na stole sim kartu, ale nevim jake ma tel. cislo pin kod nema. ma nekdo nejaky napad?
Re: jak zjistit tel cislo ?
tak to vraz do mobilu a prozvon se na nejakej druhej ne? pokud to nema zapnutej pin...
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Závisí tona tom jestli překecáš toho operátora. Moc se jim do toho nechce jeden čas to měli zakázaný a pokud by zrovna měl hodnotící odposlech tak má po prémiíchTweety píše:Operátorka mi ti to měla zjistit podle čísla karty. A nebo když tam zavoláš z toho čísla, tak ti ho rovnou nadiktuje, jí by to měl psát PC
momentálně bez.......
Řekla bych, že ho nepřekecá, páč v tomhle jsou neústupnímizuh píše:Závisí tona tom jestli překecáš toho operátora. Moc se jim do toho nechce jeden čas to měli zakázaný a pokud by zrovna měl hodnotící odposlech tak má po prémiíchTweety píše:Operátorka mi ti to měla zjistit podle čísla karty. A nebo když tam zavoláš z toho čísla, tak ti ho rovnou nadiktuje, jí by to měl psát PC
Jestli je to ET pošli mi číslo sim do SZKubajz von Odry píše:zdarec lidi mam tu takovou otazecku - mam tu pred sebou na stole sim kartu, ale nevim jake ma tel. cislo pin kod nema. ma nekdo nejaky napad?
momentálně bez.......
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
ET = eurotel? - eurotel to neni je to paegas (Tmonbile)mizuh píše:Jestli je to ET pošli mi číslo sim do SZKubajz von Odry píše:zdarec lidi mam tu takovou otazecku - mam tu pred sebou na stole sim kartu, ale nevim jake ma tel. cislo pin kod nema. ma nekdo nejaky napad?
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Ale když si od kamaráda koupim SIMku a pak tou SIMkou zavolám na operátora, tak mi snad "moje" číslo řekne né ? Kdyby chtěl zjistit cizí číslo, ale svoje ? Nevim, nikdy se mi to nestalo.mizuh píše:Závisí tona tom jestli překecáš toho operátora. Moc se jim do toho nechce jeden čas to měli zakázaný a pokud by zrovna měl hodnotící odposlech tak má po prémiíchTweety píše:Operátorka mi ti to měla zjistit podle čísla karty. A nebo když tam zavoláš z toho čísla, tak ti ho rovnou nadiktuje, jí by to měl psát PC
Kdyby úmysly všechlidí byly tak čisté........Tweety píše:Ale když si od kamaráda koupim SIMku a pak tou SIMkou zavolám na operátora, tak mi snad "moje" číslo řekne né ? Kdyby chtěl zjistit cizí číslo, ale svoje ? Nevim, nikdy se mi to nestalo.

Dokaž jim, že jsi jí neseknul

momentálně bez.......
Najdi nějakej starej dobíjecí kupon a zkus ho dobít.Přijde ti zpráva že dobíjecí kupon pro telefoní číslo +420123456789 je neplané.Nevym jestly to jde u všech operátoru.
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772