Příspěvek
od Fido » 15. 03. 2005 09:51
2 Luter: asi se zajedu podívat na Vás "prajzáky" a okouknout ty Vaše úžasné stroje. Že taťka má x bmw je super, cizím peřím se chlubí velmi snadno. Jak už někdo napsal, tvoje chování v tomto threadu (a nejen v něm) má ke slušnému chování velmi daleko a já bych tě rád upozornil, že ačkoliv má tady právo každý na svůj názor, dodržují se tu určitá nepsaná pravidla slušného chování a pokud ty je dodržovat nebudeš tak dostaneš ban. Tečka. Argumentovat o čemkoliv se dá rozumně, klidně a hlavně slušně. nikdo ti nenutí, aby jsi si o 2.0 myslel něco jiného, než si myslíš. Jen jsou tu lidé, kteří jsou s ním spokojeni, co se výkonu i spotřeby týče a i oni mají právo na svůj názor.
2 Mao: ohledně mnou napsaných spotřeb, nikdy jsem neměl důvod jezdit na spotřebu, stejně tak nemám důvod si ta čísla vymejšlet. Ty čísla tam byly kombinace, nikoliv pouze město. Zmiňovaná 2.0 byla po částečné GO, takže motor byl opravdu v 1A stavu. Přede mnou jí měl Ondra, pak já, pak jeden můj kamarád a teď jí má Dan_td, ti všichni mohou potvrdit, jak a za kolik to jezdilo a jezdí. Srovnání je ale opravdu subjektivní, protože každej jezdí jinak a přesnýho srovnání se tudíž nikdy nedoberem.
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li