vzpominate jak dopad Zed?:-) to bych jim nechal udelat taky - ustrelit koule a vom...t do pr..le

Na mě to působí spíš tak žes nikdy nedostal pořádně přes držku jen tak že se někomu zachtělo pobavit ale nechci rozvádět diskuzi nějakym prudérnim způsobem, ber muj názor v míru.....myslim ale že napadnout kohokoli jen za to že je špína bo fetka bo hůř jen tak je pičovinaAlbert píše:Je to jen muj nazor a nikomu ho nenutim, zkratka si myslim ze kdyby nekdo (obrazne receno) vyhladil vsechny zewly a fetaky, tak by se nam vsem zilo lip a na ulicich bylo bezpecnejct![]()
Nechci se s nikym hadat, uznavam ze ne vsichni zewlove si za to muzou, ale tech je takovy minimum, ze to je jak hledat jehlu v kupce sena..![]()
Na zaver : uznavam ze ted to na dost z vas asi pusobi jako ze sem bud blbec nebo frajer nebo extremista, kazdej at si mysli co chce, ale ja sem normalni mladej Cech, kteryho serou tyhlecty existence parazitujici v CR a necejtim potrebu si hrat na lidumila:idea:
Ach joYXOman píše:....no a až je vyhladíme, tak můžeme pak třeba (obrazně řečeno) vyhladit všechny mladý frajírky v BMW a bude tu ještě bezpečnějc....Albert píše:... kdyby nekdo (obrazne receno) vyhladil vsechny zewly a fetaky, tak by se nam vsem zilo lip a na ulicich bylo bezpecnejct....
Dix píše:Já bych to dal do televize živě, nejdřív videa co dělali a potom popravu, někde na náměstí postavit šibenici, a jednoho podruhým pověsit, aby se s tím poučili ostatní(jako odstrašující příklad), a nebo jim z prdele propíchnou plíce(nemohli by volat o pomoc), ať je taky nějaká sranda!
no tohle nemyslis vazne!?!no prave ze lampy a ostatni niceni bych nejak prekousl, ale mlatit bezduvodne bezdomovce a nebo kolemjdouci, to bych odsoudil hodne vazneAlbert píše:Je fakt ze kdyz nicili lavicky, vlaky, lampy atd. tak s tim nesouhlasim, ale kluci priznejte se, vas opravdu tak strasne moc poburuje ze obcas zmlatili spinavyho zewla nebo nejakou fetku![]()
Ja nevim co vam k tomu vic rict. Samozrejme ze nesouhlasim s tim co uz tu bylo-vyhlazovani zidu atd., to je bez diskuzi.Kubajz von Odry píše:vim ze albert psal ze nas nechce poburovat (nebo zak neco) ale rad bych aby se zase nejak vyjadril at vim jestli to fakt mysli tak jak to napsal protoze tomu se mne ani nechce verit