No, ale u VDO tu bravu i docela ozelim... a neni to tak hrozny...Flery píše: nejdriv se podivej jak v realu sviti to je hnus velebnosti presne to sviceni me odradilo
Radio na MP3...ktery?
Myslim že anténa je vyhřejvání zadního okna, někde sem to slyšel...Flery píše:já posloucham když už tak FM vlny a mam origo anténu ani nevim kde na E36 a hraje mi to super..ale pozor das tam nejakou sracku a nechytis ani mistni nejsilnejsi radio!!!
kazdej tuner má napsanou citlivost a s tý můžeš vycházet a pak eště zkušenosti.
ale proč poslouchat rádio když budeš mít MP3
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
-
athlon_137
jj, u E34 je to takyTony píše:Myslim že anténa je vyhřejvání zadního okna, někde sem to slyšel...Flery píše:já posloucham když už tak FM vlny a mam origo anténu ani nevim kde na E36 a hraje mi to super..ale pozor das tam nejakou sracku a nechytis ani mistni nejsilnejsi radio!!!
kazdej tuner má napsanou citlivost a s tý můžeš vycházet a pak eště zkušenosti.
ale proč poslouchat rádio když budeš mít MP3
- Spooky-0987
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
co sem koukal na ten super levnej obchod tak bych klidne sahnul po tom panasonicu co umi MP3 a stoji necelý 3300,- to je moc pěkný..pamatuju si na svý první rádio na cd nový za 8000,- a to se prodávalo normálně za 12000,- ale je fakt že bylo moc hezký a i super zpracovaný už v základě nabízeli dost. Byl to Pionieer
Tel : 773 622 822
zakoliks ho našel nejlevněji?, já bych ho chtěl přes net, ale nejlevnější jsem viděl za 3310Kč.....+79Kč dobírka...., kde je levnější? please!valmont píše:Kdyz si ho objednas pres net tak vyjde max na 3.000,- taky asi do nej pujdu....Fil píše:...tóódle se mi líbí....
* RDS tuner s přehrávačem
* CD-R
* CD-RW
* MP3
* 4x50W
* 2xline out
* titanový povrch
* černá tlačítka
* přepínatelná barva displeje (zel./oranž.)
* plně odnímatelný čelní panel
* RDS hodiny
* Autostore
* 30 předvoleb rozhlasových stanic
* Telefon Mute
* 4 zvukové mody
* záruka 24 měsíců
a cena ...sem našel teť nějakejch 3300Kč..... co myslíte ,todle by mohlo bejt to pravy ne?.......jestli je tady někdo kdo mi dokáže objektivně říct jestli je na něm něco napikaču, nebo to jde ...please....
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jestli to chces tak pouzij tenhle internetovej obchod ne? ja uz bral pres 3 a vzdycky naprosta spokojenost
http://www.pixmania.com/cz/cz/74726/art ... packspromo
dej si ho do kosiku a vypln par blbosti oni si te najdou a daj ti vedet dal..za par dni doma balicek a za 30 minut hrajes v aute - zaruku maj vse tak co resis???
dej si ho do kosiku a vypln par blbosti oni si te najdou a daj ti vedet dal..za par dni doma balicek a za 30 minut hrajes v aute - zaruku maj vse tak co resis???
Tel : 773 622 822
Brácha přes ně taky objednával nějaký věci a místo scanneru mu přišla televize co si objednal nějakej fin, ale asi za 5 dní to dali do pořádku....spokojenost, akorát je to nějaký složitější se záručníma opravama...maj nějak velkosklad ve Francii a snad první rok je záruka v Čechách a potom tam, ale nevim jestli u všeho nebo jen u některejch věcí. no aspoň Ti to příde .....Flery píše:jestli to chces tak pouzij tenhle internetovej obchod ne? ja uz bral pres 3 a vzdycky naprosta spokojenost
E36 323i coupé