Časy jsou (vlastně jeden čas) pouze orientační, vše závislé na tom kdy se odjezdí sprinty a slalom (počet zájemců apod.)
Sraz v ČB
Až skončí sprinty, taxe pojedem nadlábnout -snad se nám podaří zamluvit restaurace v Makru (supr bašta za mrzký peníz), pak si uďáme tu spanilou jízdu (tak kolem 15:00, počítám) a poté se přesunem na ty kárky motokárky, kde budem až do ouplného vyřádění se a pak (jestli nebudou jiné návrhy) se přesuneme k tomu N_J. Je to na ven z Budějovic směrem na Prahu (třída se jmenuje příznačně Pražská
), je to hned za kruhovým objezdem vlevo (1. odbočka)
Časy jsou (vlastně jeden čas) pouze orientační, vše závislé na tom kdy se odjezdí sprinty a slalom (počet zájemců apod.)
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
608 / 057 967
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Blumen_071
Ta mapka je místo kde se sejdeme. Pak se pojede do toho dynína, odjezdí se nákej ten sprintík apod. a pak hurá do ČB, kde se bude odehrávat zbytek akce.
2Kdo: je tam přístřešek, dílna a spooousta hospod
2Kdo: je tam přístřešek, dílna a spooousta hospod
608 / 057 967
608 / 057 967
Dobrá dobrá. Ale co by ste chtěli, je to jenom Route66 z roku 2003. Příště nebudu dávat mapu a napíšu prostě jenom Ševětín 9:00 a bude!
(doufam že se stihnu wyspat a budu tam včas
)
608 / 057 967
608 / 057 967
- Blumen_071
tak jak dopadla vecerni party na vrakaci, o kterou jsem z rodinnych duvodu
prisel?¨
jak to ze tu neni zadnej komentar, ani chvala ani nadavky ....
ja mel na sobotu odpoledne ouplne jiny plany ale jsem spokojen
jo a za kolik se tak normalne jezdi cb-pragl? mam to cca 1:15 a sbirku hmyzu na celnim profilu bawa
kdy bude video a kam mam chroupat foto?
jak to ze tu neni zadnej komentar, ani chvala ani nadavky ....
ja mel na sobotu odpoledne ouplne jiny plany ale jsem spokojen
kdy bude video a kam mam chroupat foto?
- Blumen_071
No jo, to ticho po pěšině je divný
, když jsem v deset večer odjížděl, končili jsme v "Budvarce", kde to je supr, akorát mi vadilo to Pito, co sem cumlal (z té bohaté nabídky opravdu blbá volba). Zbytek "táhl" dál do nějaké jiné hospůdky a asi jim neřekli, že už je pondělí. Rád bych viděl i fotky z motokárek, když už jsem si vytvořil tu nádhernou modřinu na žebrech na boku od sedačky, jak mi neustále zákeřně skákaly gumy z tarasů pod zadní kolečka
., Taky bych se rád podíval na sprint na zpátečku s "Police-car". Mrzí mě, že se nepřijel podívat Red Baron, protože se "známe" i z Motor café.
Pondělí?! :crazy: Nám se zdálo že to slunce zalezlo za mrak na nějak dlouho.
Já sem si odskočil domu pro věci na spaní, voni tam furt sedí... :all coholic: Tak já jim dam vědět, a vrhnem........se na ty fotky apod.
2Blumen: fotky asi někam na freeweb a odkaz sem, ne? Jestli ho nemáš, tak Ti pošlu adresu a heslo na svojí stránku.
A náký hodnocení bych si taky rád přečet, aby sme věděli co pro příště vylepčit, co naopak zachovat...
2Blumen: fotky asi někam na freeweb a odkaz sem, ne? Jestli ho nemáš, tak Ti pošlu adresu a heslo na svojí stránku.
A náký hodnocení bych si taky rád přečet, aby sme věděli co pro příště vylepčit, co naopak zachovat...
608 / 057 967
608 / 057 967
Dopoledne nemohu hodnotit, ale odpoledne to bylo fajn (spanilka, kárky, Budvarka) a pominu-li chaos s výběrem hospody, tak sqělý. Ale upřímně - pro příště bych trochu zkrátil........ vzdálenost Budějc vod Prahy
. Ježíš, lidi, co mě pobavilo (vím, že bych se neměl posmívat, čert ví, kdy se to povede mě), ale když U studny zastavil Nočního Jezdce Němec a chtěl vědět, kudy na Znojmo a nedal si vymluvit, že není v Moravských, ale v Českých Budějovicich.

- Blumen_071
mno... ja se zmatlal az dnes
decentne... ovsem mel jsem proc, ze
http://blumenpower.webpark.cz/vitez.jpg