325 24V
325 24V
zdarec, čí je ta žlutá 325 Rieger genesis 24V, prodáva se opakovaně v tuning-magazine a autosport a tuning a liší se cenově, v jednom je za 195K a v druhým 249K
, je to tak asi 2 roky, myslím, že za ty prachy by musela vypadat úplně jinak 
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
To auto znám, je kámoše. Nechal na tom asi rok práce a než s tím byl naprosto spokojenej, tak tam vyměnil 3 motory. Ještě má připravenej
M52 2,8i. Ale uvidí, jestli to prodá. Je to fakt hodně poctivě udělaný, je opravdu puntičkář.
Chce to vidět na vlastní oči a svézt se. Fakt bomba
Opravdu doporučuju, hlavně skalním fandům. I když je to Genessis
PS. nelíbí se mi akorát ta cena, dal bych mu max. 150000,-
M52 2,8i. Ale uvidí, jestli to prodá. Je to fakt hodně poctivě udělaný, je opravdu puntičkář.
Chce to vidět na vlastní oči a svézt se. Fakt bomba
Genesis je hnus fialovej a ta cena je nesmyslná, myslím že bude rád když za to dostane kilo a může to bejt sebevětší mazel kterej má určitě větší cenu. Tahle E30 je už hrozně provařená a já bych asi nešel do auta kterýho se majitel nemůže dva roky zbavit.Petr237 píše:To auto znám, je kámoše. Nechal na tom asi rok práce a než s tím byl naprosto spokojenej, tak tam vyměnil 3 motory. Ještě má připravenej
Chce to vidět na vlastní oči a svézt se. Fakt bomba![]()
member of zewl crew
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Kámoš má tu výhodu, že se toho nesnaží zbavit za každou cenuMao píše:Genesis je hnus fialovej a ta cena je nesmyslná, myslím že bude rád když za to dostane kilo a může to bejt sebevětší mazel kterej má určitě větší cenu. Tahle E30 je už hrozně provařená a já bych asi nešel do auta kterýho se majitel nemůže dva roky zbavit.Petr237 píše:To auto znám, je kámoše. Nechal na tom asi rok práce a než s tím byl naprosto spokojenej, tak tam vyměnil 3 motory. Ještě má připravenej
Chce to vidět na vlastní oči a svézt se. Fakt bomba![]()
On to prostě inzeruje a jestli to prodá za rok, nebo za dva, na tom mu nesejde. Má ještě 324d na norm ježdění, takže pohoda.
A já netvrdim, že se mi to extra líbí, pouze podotýkám, že to je opravdu profi prácička. Těžko někdo může soudit podle fotografie. A to už jsem pár E30 srázků objel........