Poraďte: Blinkry jednou jdou podruhé ne

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Bruno

Poraďte: Blinkry jednou jdou podruhé ne

Příspěvek od Bruno » 14. 07. 2003 12:16

Může mi někdo poradit, jak vyřešit problém??? Jednou blinkry jdou podruhé ne, je to náhodné, asi podle nálady auta :(

bmwpaja

Příspěvek od bmwpaja » 14. 07. 2003 12:18

zkus kontakty. Bude nějakej uvolněnej. bud u páčky, nebo u žárovky.

Návštěvník

Re: Poraďte: Blinkry jednou jdou podruhé ne

Příspěvek od Návštěvník » 14. 07. 2003 12:28

Bruno píše:Může mi někdo poradit, jak vyřešit problém??? Jednou blinkry jdou podruhé ne, je to náhodné, asi podle nálady auta :(
Podle toho jestli ti blbnou vsechny nebo treba jenom jeden.
Me takhle blbnul predni pravej, vzdycky jsem to prostrikal, ale vydrzelo to asi 5 dni a znova. Tak jsem se nasral a koupil jsem ten blinkr novej a od ty doby klid.

kdo.

Re: Poraďte: Blinkry jednou jdou podruhé ne

Příspěvek od kdo. » 14. 07. 2003 13:38

Bruno píše:Může mi někdo poradit, jak vyřešit problém??? Jednou blinkry jdou podruhé ne, je to náhodné, asi podle nálady auta :(
Mně takhle blbly taky a bylo to uvolněným ukostřením relé přerušovače. Sundej volant, spodní kryt a prohlídni to. Ukostření je hnědý káblík s očkem na šroubku vlevo od tyče volantu z čela. Nebo zkus nové (jiné) relé.

Mirekk

Příspěvek od Mirekk » 14. 07. 2003 23:36

Že máš snížený auto, viď? To byl jeden z důvodů, proč sem to dal zpátky na klasický péra a tlumiče. Už mě nebavilo furt vystupovat a šroubovákem vytáčet šroubky a usazovat žárovku blinkru vpředu, která se dycky vyklepala :evil:

gatbois

blinkr

Příspěvek od gatbois » 16. 07. 2003 10:12

cau.me to dela taky...na levo v predu. muj mechanik mi to zpravil, ale kdyz sem sjizdel z obrubniku, zase prestal. klasicky vysrany kontakty. ja na to pecu, ukazuju rukou:))))

Spooky

Příspěvek od Spooky » 24. 07. 2003 23:25

Také jsem ledal a našel u me to byl špatný kontakt v relé pod vlantem. stačilo rozebrat a proletovat kontakty uvnitř relátka

Odpovědět