vejlet do muzea v Sinsheimu - společná doprava?
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
vejlet do muzea v Sinsheimu - společná doprava?
Máme nabídku na dopravu z Práglu společně autobusem, maximální cena je 33.500 Kč. Při obsazení autobusu čtyřiceti pasažéry to dělá ... 837,5 Kč na osobu. Byl by zájem?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
hohoho,no tak já se každopádně těšil na provětrání mího šemíka a německej autobahn,kde mi nikdo nedá flajstr za to,že jedu 200+
takže se ptám,zda li tu je někdo takovej kdo se chce pěkně svízt? Chápu,že to bude autem nákladnější,ale zas když pojedou v autě 3,4 to není taková hrůza myslím...jo tím jsem nemyslel ,že bych musel jet pořád 200,klidně bych jel v koloně cestovních 150 
M3 (e46) Hartge 
chapu Te, ale jel si nekdy v e30 vzadu pres 1000 km? (ono ani v eMku to nebude o moc lepší
)
navic v busu se da pokecat a klidne i vyspat
nikdo Ti vsak nebrani jet vlastnim autem
jsem pro prvni moznost protoze je to levnejsi a stejne bych nekde v dojčlandu kloudně neusnul
jsem pro prvni moznost protoze je to levnejsi a stejne bych nekde v dojčlandu kloudně neusnul
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
No já se na tu cestu těším,jezdím sice celej rok ale v emku jsem ještě nebyl dál než v prágluDC píše:chapu Te, ale jel si nekdy v e30 vzadu pres 1000 km? (ono ani v eMku to nebude o moc lepší)
M3 (e46) Hartge 
i v twingu sem absoloval cca:500km, a to na me foukaloM3maniac píše:No já se na tu cestu těším,jezdím sice celej rok ale v emku jsem ještě nebyl dál než v prágluDC píše:chapu Te, ale jel si nekdy v e30 vzadu pres 1000 km? (ono ani v eMku to nebude o moc lepší)
jsem pro prvni moznost protoze je to levnejsi a stejne bych nekde v dojčlandu kloudně neusnultakže kdyby někdo s majitelů silnější káry chtěl nějakej malej street racing,dejte vědět
no ještě uvidíme...jinak myslím že to je z prahy tak 700?
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Re: vejlet do muzea v Sinsheimu - společná doprava?
Rád bych, ale nevim jestli bude dostatečně a jakej bude program a jak dlouho?Francis píše:Máme nabídku na dopravu z Práglu společně autobusem, maximální cena je 33.500 Kč. Při obsazení autobusu čtyřiceti pasažéry to dělá ... 837,5 Kč na osobu. Byl by zájem?