Přívítám každou radu, kde je splašit za rozumný kačky. Díky moc za tipy.
čočky
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Vrakoviště. A ber radši Bosch, má kovová a životnější zrcadla. Komplet i s rámečkem obě strany v dobrém stavu se dají sehnat pod 5.000 Kč.
Máš-li jen "slepá" zrcadla na tlumených, dají se koupit nová jen ta zrcadla s čočkou, cena za L+P nebude moc pod 5.000 Kč.
Máš-li jen "slepá" zrcadla na tlumených, dají se koupit nová jen ta zrcadla s čočkou, cena za L+P nebude moc pod 5.000 Kč.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
V annonci je pár odkazů. Já koupil sadu Bosch v Klecanech za 4500, jinde chtěli 5000-5500 i víc. Slušné ceny mají ve Vršovicích v lopuchové ulici. Vezmi annonci, obvolej vrakoviště (za 10 telefonátů dáš méně než za celý den ježdění) a jeď najisto. A nebo se domluv s někým z Prahy. A nebo přijeď na sraz do Dolního Lánova a já ti nějaké do té doby seženu. Za zprostředkovatelský poplatek 
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Peťas
Re: čočky
Pokud máš jenom ty "slepé" zrcadla, tak zkus skočit do Autopalu v NJ. Už jsem si tam nechával dvakrát nově potáhnout paraboly a vždycky jsem se vešel do 500,-Paluš píše:Franci, díky, ale jsem ze Severní Moravy a u nás je velký kulový na vrakáčích a když je, tak v hrozným stavu. Poraď spíše kde bych se měl zeptat nebo telefon na fakt dobrý vrakáč.
Už ty 4000 je dobrá cena. Na vrakáči počítej tak 1500 za jednu čočku. Kdybys narazil na nějaký normální vrakoviště a nesvině lidi, pod 4500 se nejspíš nevejdeš... Teď jsem našel cenu za "jednu stranu 2900Paluš píše:![]()
Mao . . . no to by bylo fajn, máš-li je v dobrém stavu, tak bych je bral, ale . . . .
![]()
ehmm, což tak za 3500,- a plácnem si, co ty na to ????????
čočky
To víš, mám mýho báwa v rekonstrukci a finance jaksi dochází, ale už se pomalu blížím ke zdárnému konci.
Kazit Ti obchod nechci, to je jen moje zkušenost, když jsem rekonstruoval já a taky jsem schánělPaluš píše:Bobo já jsem si toho vědom, .....hledal jsem dnes a obvolával, .... a nabídku za 4000,- už jsem dostal a tak si myslím, co když se s Mao domluvím jinak ?
Jo a jinak dík, že mi kazíš obchod
....... ber to ode mě s rezervou.
To víš, mám mýho báwa v rekonstrukci a finance jaksi dochází, ale už se pomalu blížím ke zdárnému konci.