sundani predniho spojleru

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
darkeye

sundani predniho spojleru

Příspěvek od darkeye » 06. 03. 2005 14:01

jak je slozity sundat predni spojler z plastaka? koukal jsem na to zespoda a prijde mi to jak kdyz to tam je natvrdo privareny :( je to na sroubech nebo jak?
diky
když musíš, tak ..... BMW

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 06. 03. 2005 19:00

Jestli myslíš to co je u sériovýho plasťáka pod nárazníkem a je to plechový s těma výřezama na mlhovky a průduchy k brzdám, tak to není spoiler ale čelo a je to jeden kus včetně toho pruhu pod mřížkama a ledvinkama. Jestli chceš tohle sundat, tak musíš sundat nárazník a je to sešroubovaný s blatníkama zepředu 2 šrouby a ze stran v podběhu myslím taky 2 šrouby, už si to nepamatuju přesně. Práce tak na 10 minut. Pokud samozřejmě nebudou zarezlý šrouby. :lol:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

darkeye

Příspěvek od darkeye » 07. 03. 2005 14:40

takze u me prace tak na dve hodiny :D nejaky mista kde a jak sundat naraznik? jak jinak to nazvat kdyz bych to chtel dat do inzeratu aby to vsichni pochopili co chci? nejspis budu shanet novejsi. diky
když musíš, tak ..... BMW

PET77
Turbo mužík

Příspěvek od PET77 » 07. 03. 2005 15:32

zajimava vec. na rade aut je to pribodovany a tvari se to jako z fabriky...
Sosnová, Most, Brno, Spa, Brands Hatch, Millbrook, Zolder, tbc...:-)

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 07. 03. 2005 21:42

darkeye píše:takze u me prace tak na dve hodiny :D nejaky mista kde a jak sundat naraznik? jak jinak to nazvat kdyz bych to chtel dat do inzeratu aby to vsichni pochopili co chci? nejspis budu shanet novejsi. diky
Nárazník sundáš tak, že povolíš dva šrouby, který jsou zespoda v nárazníku. Jsou to torxi (hvězdičky) velikost myslím 50. Když je vyšroubuješ, tak ho vytáhneš dopředu, ale bacha na kabely k blinkrům. Když budeš dávat inzerát, tak tam napiš normálně přední čelo na plasťáka na E30. Ale přeju ti hodně štěstí při schánění, vzhledem k tomu, že to má každej snížený a každou chvíli ho trochu porovná tak je to celkem nedostatkový zboží. Možná ale jedno doma mám, je to diamantschwarz metalic.

2 PET77: Přibodovaný to je u každýho kusu a já myslím, že to tak je z fabriky a právě proto se to dá sundat jenom celý.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:

Stany

Příspěvek od Stany » 07. 03. 2005 21:52

BOOST píše:
darkeye píše:takze u me prace tak na dve hodiny :D nejaky mista kde a jak sundat naraznik? jak jinak to nazvat kdyz bych to chtel dat do inzeratu aby to vsichni pochopili co chci? nejspis budu shanet novejsi. diky
Nárazník sundáš tak, že povolíš dva šrouby, který jsou zespoda v nárazníku. Jsou to torxi (hvězdičky) velikost myslím 50. Když je vyšroubuješ, tak ho vytáhneš dopředu, ale bacha na kabely k blinkrům. Když budeš dávat inzerát, tak tam napiš normálně přední čelo na plasťáka na E30. Ale přeju ti hodně štěstí při schánění, vzhledem k tomu, že to má každej snížený a každou chvíli ho trochu porovná tak je to celkem nedostatkový zboží. Možná ale jedno doma mám, je to diamantschwarz metalic.

2 PET77: Přibodovaný to je u každýho kusu a já myslím, že to tak je z fabriky a právě proto se to dá sundat jenom celý.
Dá se to krásně sundat ale musíš ty sváry odvrtat.

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 07. 03. 2005 21:56

Stany píše:
BOOST píše:

Dá se to krásně sundat ale musíš ty sváry odvrtat.
To sice jo, ale pokud to chceš vyměňovat, tak je to zbytečná práce a potom to ještě navařovat. Lepší je to podle mě vyměnit celý.
E30 340ic V8 6q- EX

Stany

Příspěvek od Stany » 07. 03. 2005 22:14

Určitě máš pravdu není důvod to dělat ale jde to :D Navářet to zpátky už nemusíš,stačí to dobře přišroubovat.

Odpovědět