Trika E30 klubu
S váma je to těžký, lidi
V původní diskusi jsem se dočetl, že logo E30 ne, že to je pro puberťáky, teď ho zas všichni chtěj
No ale budiž, uděláme hlasování a podle výsledku se udělá (předpokládám) druhej návrh, ale není možný udělat jedno triko tak a druhý tak 
Už mě prosil Albert, jestli by nebylo možný dát pod logo jen nápis BMW KLUB místo BMW E30 KLUB, což nevím, jak vy, ale já to odmítám, protože tohle je prostě E30 klub a ne bmwklub.cz, mělo by se to odlišit (aby nevznikly třeba i nepříjemnosti s BMW klubem).
Takže jdu nandat to hlasování. Ještě ale mám dotaz, jestli někdo z přihlášených je vyloženě proti některému z těchto dvou návrhů, aby pak nevznikly nesrovnalosti.

Už mě prosil Albert, jestli by nebylo možný dát pod logo jen nápis BMW KLUB místo BMW E30 KLUB, což nevím, jak vy, ale já to odmítám, protože tohle je prostě E30 klub a ne bmwklub.cz, mělo by se to odlišit (aby nevznikly třeba i nepříjemnosti s BMW klubem).
Takže jdu nandat to hlasování. Ještě ale mám dotaz, jestli někdo z přihlášených je vyloženě proti některému z těchto dvou návrhů, aby pak nevznikly nesrovnalosti.
E39 535i sedan
Tak znova: Kdo chce říct jen, že se mu líbí druhý nebo první návrh, zahlasuje. Sem ať píší názory, prosím, jen ti, kdo chtějí pouze jednu z variant a tu druhou (pro případ, že by hlasování dopadlo pro jinou variantu, než chtěli) by nechtěli V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ.
Vždy totiž bude jednodušší už jen pro udržení přehledu a i kvůli ceně dělat jen jednu variantu (případně v mutaci světlé nebo tmavé triko). Takže kdo má pocit, že jedna z variant je lepší, ale nevadí mu, kdyby náhodou vyšla z hlasování do výroby ta druhá, ten jen hlasuje. Ostatní budou tady do toho threadu křičet "Variantu 1/2 nechci v žádném případě". Jasné?
Já vím, kážu vodu a piju víno, ale přece jenom podívejte se na to množství lidí a triček, v tom by se nedal udržet přehled, kdyby se místo hlasování hlásilo, co se komu líbí, v jednotlivých postech.
Vždy totiž bude jednodušší už jen pro udržení přehledu a i kvůli ceně dělat jen jednu variantu (případně v mutaci světlé nebo tmavé triko). Takže kdo má pocit, že jedna z variant je lepší, ale nevadí mu, kdyby náhodou vyšla z hlasování do výroby ta druhá, ten jen hlasuje. Ostatní budou tady do toho threadu křičet "Variantu 1/2 nechci v žádném případě". Jasné?

Já vím, kážu vodu a piju víno, ale přece jenom podívejte se na to množství lidí a triček, v tom by se nedal udržet přehled, kdyby se místo hlasování hlásilo, co se komu líbí, v jednotlivých postech.
E39 535i sedan
Lidi, ja uz fakt nevim. Co takhle precist si puvodni prispevek...
Je zde jenom rozdil svetly/tmavy trika kvuli barve potisku (bily pismo na bily triko a cerny na tmave modry triko by asi nebylo nic moc).
To znamena, ze se rozlisuje jenom svetly a tmavy, ne jestli je cerny nebo modry, to uz je pak jedno, kdyz jsou obe tmavy.
Je zde jenom rozdil svetly/tmavy trika kvuli barve potisku (bily pismo na bily triko a cerny na tmave modry triko by asi nebylo nic moc).
To znamena, ze se rozlisuje jenom svetly a tmavy, ne jestli je cerny nebo modry, to uz je pak jedno, kdyz jsou obe tmavy.
E39 535i sedan
Přečti si těch prvních moc písmenek v prvním postu.valmont píše:ja myslel, ze si barvu muzem vybrat a je jedno jestli je tmava nebo svetla???A jestli to jedno neni tak se priklanim k svetly.... Prece v takovymhle triku nepolezu pod auto,ne?
Fx píše:Vzhledem k tomu, že byl zájem o trika v tmavé barvě, v první várce bych dělal asi trika tmavá, tj. text bílý a kolem loga BMW bílá kontura, aby vyniklo. Barva trika není tím pádem jenom jedna, ale prostě všechny, na které se dá dát logo a text v této barevné konfiguraci (ideálně černé nebo tmavě modré triko).
E39 535i sedan