Kobra 11
- Night.chimera
- Night.chimera
Spz maj stejnou,vzdycky konci 8321 ty pismena nevim![/quote]Renty píše:jj je to zcela bezne a dost komicky
jsem se pokazdy chtel kouknout jestli maji po te co v jednom dile zrusi bawo v tom dalsim na dalsim bawu stejnou spz a pokazdy na to zapomenu, ale rekl bych ze ano
to bude tim, že v německu vystavujou placky na osobu a ne na auto.
to znamená, že když auto prodáš, tak si značky sundáš a dáš si je na nový.
A když jí ztatíš, nebo zlomíš, nebo třeba uhoří, tak ti vyseknou tu samou znova.... né jak u nás v banánistánu
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
2 Gerox : Přesně tak, starty Supry byly libový, stejně jako ty powerslides. Pak se mi líbilo jak pálil gumy na tom Porsche při startu, to mělo taky nějakej efekt.
Ale opravdu by mě zajímal materiál s lakem na přednim plastu Supry (s tjuningovejma 400hp). Skok 5m vysokej a na plastu ani škrábanec. Hned bych z toho udělal lízo na bábowku
Ale opravdu by mě zajímal materiál s lakem na přednim plastu Supry (s tjuningovejma 400hp). Skok 5m vysokej a na plastu ani škrábanec. Hned bych z toho udělal lízo na bábowku
to není materiálem, ale nanoboty uvnitř-než uběhne 24 filmových políček, vše opraví...Tweety píše: Ale opravdu by mě zajímal materiál s lakem na přednim plastu Supry (s tjuningovejma 400hp). Skok 5m vysokej a na plastu ani škrábanec...
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
ja ja e46 NE-DR 8231 je 330ivalmont píše:Zase se to nemuze tak zrat... je to proste pohadka na dobrou noc.... No, ale mimochodem Simir by se s tou 46 mohl taky naucit jezdit...Obcas mu to moc nejede..... Docela by me zajimalo co to je? ze by 330?
teda pokud zrovna neletí vzduchem, nebo nereje čumákem v zemi, nebo pozuje v poloze "kolama nahoru a anténkou dolu" to je pak rychlá přestavba na e36 328i
Naposledy upravil(a) Dymak dne 01. 03. 2005 19:48, celkem upraveno 1 x.
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
ne prej 320i. pisou to i na ofic webu fanklubu kobryDymak píše:ja ja e46 NE-DR 8231 je 330ivalmont píše:Zase se to nemuze tak zrat... je to proste pohadka na dobrou noc.... No, ale mimochodem Simir by se s tou 46 mohl taky naucit jezdit...Obcas mu to moc nejede..... Docela by me zajimalo co to je? ze by 330?
teda pokud zrovna neletí vzduchem, nebo nereje čumákem v zemi, nebo pozuje v poloze "kolama nahoru a anténkou dolu" to je pak rychlá přestavba na e36 328i
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Night.chimera
A ještě se pokoušel vyhýbat těm balíkům ale moc mu to nešlo, skoro bych řek že to dělal schválněSlavisimo píše:nejlepsi jak tam ujizdel se simirovou E46 mezi tema skladistema papiru tak tam jel v E36 a mel tam nalepky na svetlem ala E46 pekne trapny
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

to jo ale jak zajeli do toho kontejneru s tim merglemDix píše:A ještě se pokoušel vyhýbat těm balíkům ale moc mu to nešlo, skoro bych řek že to dělal schválněSlavisimo píše:nejlepsi jak tam ujizdel se simirovou E46 mezi tema skladistema papiru tak tam jel v E36 a mel tam nalepky na svetlem ala E46 pekne trapny