Havarijni pojistka u Allianzu
No právě. Při výpočtu HAV se vychází z obecné cenyFx píše:Netusim, v Triglavu se me zeptali na pribliznou aktualni cenu.allda píše:eště bych teda rád věděl, proč počítají s cenou nového vozidla?
Může mi to někdo sdělit![]()
Teda aspoň u nás.
...seru na to, že mě to sere...
...já prostě chci, teda bych rád, teda vlastně prosím...
DC píše:jj 325ka přes 40000 DM tehdá
když se to přepočítá na koruny tehdá tak je to něco pod meloun podle výbavy
dá se nějak dostat k cenám nových aut E30? Je to někde na webu apod.?
Si myslím, že by to hodilo celkem zajímavý sumičky
...seru na to, že mě to sere...
A jak platěj v případě pojistný události?Lukas-e21 píše:pred 2 ma lety mi na 320i rekli v alianzu cca:80tis ročně ................
triglav loni s pov ruč. při ročnim placeni asi 3700kč na rok(r.v.91)
Zajímalo by mě, kde je zakopanej pes. Proč má Triglav tak výhodný posjištění oproti ostatním pojišťovnám? V dnešní době platí dvojnásob důvěřuj, ale prověřuj. Možná to vidím moc skepticky, tak mě nekamenujte
momentálně bez.......
- Michal e34
Člověk nikdy neví.....Nabourala mě ženská,měla pojištění u Český Podnikatelský,tak jsem se dopředu rozloučil s penězma......ale do měsíce jsem měl prašule doma.A všichni na tuhle pojištovnu nadávaj.
Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
sou rozdilny info, pres aut.servis v poho.mizuh píše:A jak platěj v případě pojistný události?Lukas-e21 píše:pred 2 ma lety mi na 320i rekli v alianzu cca:80tis ročně ................
triglav loni s pov ruč. při ročnim placeni asi 3700kč na rok(r.v.91)
Zajímalo by mě, kde je zakopanej pes. Proč má Triglav tak výhodný posjištění oproti ostatním pojišťovnám? V dnešní době platí dvojnásob důvěřuj, ale prověřuj. Možná to vidím moc skepticky, tak mě nekamenujte![]()
no oni senapakovali na slovinsku na zivotkach a stoji pre za nima naky amici.......
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru