Startér-prosim poraďte
-
Startér-prosim poraďte
Zdravim všechny nadšence BMW.
Potřeboval bych od vás poradit.Mám BMW323i a problém je vtom že mi strartér nevydrží déle jak 3měsíce.Zničeho nic se najednou odporoučí.Už jsem ho měnil dvakrát,repasoval...,ale problém se opakuje.Čím to může být? Nebyl by lepší z 325 - teda jestli tam pasuje? Dík všem za rady.
Potřeboval bych od vás poradit.Mám BMW323i a problém je vtom že mi strartér nevydrží déle jak 3měsíce.Zničeho nic se najednou odporoučí.Už jsem ho měnil dvakrát,repasoval...,ale problém se opakuje.Čím to může být? Nebyl by lepší z 325 - teda jestli tam pasuje? Dík všem za rady.
2 FAST 4 YOU
BMW323I
BMW323I
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Starter pro E30 je shodny pro vsechny benzinove sestivalce.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Startér-prosim poraďte
Dneska ho jdu vyndat a rozebrat- takže se ozvu až to zjistim.Jinak když otočim klíčkem tak se ani neozve(kontrolky pohasnou).
2 FAST 4 YOU
BMW323I
BMW323I
Re: Startér-prosim poraďte
To může dělat cívka co zasouvá kotvu, nečistoty v mechanismu atd.BMW323i POWER píše:Dneska ho jdu vyndat a rozebrat- takže se ozvu až to zjistim.Jinak když otočim klíčkem tak se ani neozve(kontrolky pohasnou).
Nebo třeba ložisko.
Re: Startér-prosim poraďte
Je to možná blbostBMW323i POWER píše:Jinak když otočim klíčkem tak se ani neozve(kontrolky pohasnou).

A zkousel si vyndanej starter ? jako normalne natocit?
mel sem stejnej problem a kdyz sem ho vyndal behal ok...
bylo spatnou kostrou na motoru...
mel sem stejnej problem a kdyz sem ho vyndal behal ok...
bylo spatnou kostrou na motoru...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

-
Startér-prosim poraďte
Čau nadšenci.
Tak problém je snad zažehnán
.Hlavně to bylo baterkou - "něco" mi jí muselo šlusnout (Je blbost aby se vybila za 20min, když jsem stál jen na varovkách). Takže musim přijít na to co mi jí mohlo šlusnout.Startér jsem cvičně vyndal,vyčistil - trošku zaprasenej byl, a vyměnil cívku za skoro novou.Akorát jsem tam musel nouzově švihnout baterku 55ah - ta stará je prd... a nechce se ani nabít. Takže shanim starší ale dobrou 66ah - takže kdybyste o ní někdo doma zakopával, tak já jí koupim.
Díky všem za rady...
Tak problém je snad zažehnán

Díky všem za rady...
2 FAST 4 YOU
BMW323I
BMW323I