po startu chcipne :o(
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
po startu chcipne :o(
Zdravim! Mam etu 525 E28 a po nastartovani mne to chvilku jede na volnobeh a po pridani plynu mne to chcipne. taky kdyz to necham treba 20 vterin na volnobehu tak to chcipne. Vaha vzduchu to neni tu jem mnenil a je uz OK - jinak porucha vznikla takto - mnel sem na aute LPG a "strelilo" mne spatky do sani - tim se zasekla vaha vzduchu (kterou sem si uz vymnenil) diky za napady a rady
když mu to po nastartování chcípne, těžko jí ohřejeLettako píše:Co třeba nezkoušel jsi ji pořádně zahřát jestli chcípe i když je teplá?
co voln. ventil? zkus z něj vytáhnout kabel a nastartuj
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
takze sem mel auto na diagnostice a tam mně rekli ze mam spatnou ridici jednotku.. - takze ridici jednotku sem uz vymnenil, vahu vzduchu taky, kdyz odpojim volnobezny ventyl tak je to to samy...
nastartuju (s vypojenou vahou vzduchu sni uz nenastaruju vubec) a bez zapojene vahy muzu jezdit. - akorat si dokazete predstavit tu spotrebu ze (20 litru ... ) mnel nekdo takovy problem?
vahu vzduchu se pokusim este vymnenit za jinou (s pomoci Letaka) ale uvital bych aj vase zkusenosti...
nastartuju (s vypojenou vahou vzduchu sni uz nenastaruju vubec) a bez zapojene vahy muzu jezdit. - akorat si dokazete predstavit tu spotrebu ze (20 litru ... ) mnel nekdo takovy problem?
vahu vzduchu se pokusim este vymnenit za jinou (s pomoci Letaka) ale uvital bych aj vase zkusenosti...
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
to netusim bodle ceho to jednotka urcuje - zajimave to jezdi a taky to zajimave zere (treba aj 30 l na 100)Venca. píše:Kubajz von Odry píše:...a bez zapojene vahy muzu jezdit...quote]
To asi jede zajímavě...![]()
Zajímalo by mi, podle čeho pak ŘJ určí dobu otevření vstřiku...?
nemate nekdo nejakou raduuuuuu?????
- Michal e34
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- Michal e34
Jo přesně tam.
To já jsem si jen tak rejpnul.
To bylo z mojí vlastní zkušenosti....Po startu to hned chcíplo,tak jsme pomalu rozebrali půl auta až pak nás napadlo že tam asi není ohnivá voda.

To já jsem si jen tak rejpnul.

To bylo z mojí vlastní zkušenosti....Po startu to hned chcíplo,tak jsme pomalu rozebrali půl auta až pak nás napadlo že tam asi není ohnivá voda.

Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....