Mam tam ten vystouplej panel ale je prekrytej tapecirunkem strechy (nabarvenej na cerno). Prijde mi blbost,aby ho do nekterych aut dali a jinym ne

Vzdyt je to napsano u tech kontrolek, tedy pokud mas na mysli check-control.dargon píše:kdyz sme u toho nedavno sem si poridil bmw¨e30 a je tam na me moc kontrolek muze mi nekdo popsat ktera co znamena na nem ? dekuji
Kecy. Vloni na jaře jsem jedné známé prodal 325i M-Technik chromáka a jezdí s ním za 8.5 ltr/100 km, když chci umím se svým 325iX Touringem za 9.5 průměrBobo píše:Potom by zase musel by brečet u pumpy![]()
Něco za něco
no ja si myslim ze je to docela uzitecna vec...a na me to blika leda po nastartovani, jinak se sem tam neco rozsviti. Aspon nemusim behat kolem auta jestli mam zarovky OK a podobne.Ale je fakt ze bych se s tim montovat taky nechteladam320 píše:jde to ale řekl bych že je to zbytečný, fur na to čumíš něco na tebe bliká, je to dobrá kontrola, ale ty věci co ti to ukazuje v poho zkoukneš i bez toho, takže za tu práci by mi to asi nestálo
Dodatečná montáž nebude jednoduchá ani rychlá, o tom není pochyb.adam320 píše:jde to ale řekl bych že je to zbytečný, fur na to čumíš něco na tebe bliká, je to dobrá kontrola, ale ty věci co ti to ukazuje v poho zkoukneš i bez toho, takže za tu práci by mi to asi nestálo ...
nemyslel jsem to tak že je check zbytečnej ale vzhledem k tomu že neskýtá nic co by oko nezaznamenalo také tak bych se s předělávánim do auta bez něj asi nedělal, jinak v pohoFrancis píše:Dodatečná montáž nebude jednoduchá ani rychlá, o tom není pochyb.adam320 píše:jde to ale řekl bych že je to zbytečný, fur na to čumíš něco na tebe bliká, je to dobrá kontrola, ale ty věci co ti to ukazuje v poho zkoukneš i bez toho, takže za tu práci by mi to asi nestálo ...
Nesouhlasím s tím že je to zbytečnost, naopak je to skvělá vychytávka. Nemusím kontrolovat žárovky a hladiny provozních kapalin, a hlavně je mám neustále pod kontrolou i během jízdy.