Policie a Bmw
Policie a Bmw
Pripada me ze policie je vysazena na Bmw.Pokazde kdyz se projizdim tak me skoro vsude kontroluji a vysiraji,ale kdyz jedu favoritem tak me jeste nikdy nokontrolovali.Mate nekdo stejnej pocit jako ja ?Nebo mam jen proste smulu.
Re: Policie a Bmw
NICKMAN píše:Pripada me ze policie je vysazena na Bmw.Pokazde kdyz se projizdim tak me skoro vsude kontroluji a vysiraji,ale kdyz jedu favoritem tak me jeste nikdy nokontrolovali.Mate nekdo stejnej pocit jako ja ?Nebo mam jen proste smulu.
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
To je fakt,ja sem jel s kamosem v 735 s foliema a hnedka nas brali a hlasi panove s takovim autem vas musime poradne probrat,v takovej karach jezdi vetsinou zlodeji a udelali nam poradnou prohlidku.PHRA píše:Mě to řekli policajti na rovinu, když by jste jel v normálním autě, tak vás nezastavím, ale trojkové BMW mají většinou mlaďoši které je potřeba podusit.
Me v bawu staveli za ty skoro 4 roky dvakrat...jednou ve dve rano na prazdne ulici a podruhe kdyz sem zapomel vypnout predni mlhovky....Vzdycky bylo vsechno OK a s bawem me jeste zadna pokuta nestihla (musim zaklepat)
Asi mate smulu nebo sou u vas fyzli vetsi kokoti
V Brne je docela provoz takze si radsi chytnou starou shade kde maji jistejsi vydelek
Asi mate smulu nebo sou u vas fyzli vetsi kokoti
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
- [CZ]Airwolf[OC]
- Spooky-0987
včera zase
stavěj mě třikrát tejdně v jakimkoli autě, většinou teda v nadautě
Jel jsem od zálesí dolů a hned na semaforu u nemocnice stojim vedle nich, čuměj jak hovada na bílou trojku černý skla světla, to maj asi nejrači no a zařadil jsem se za ně a jeli hrozně pomalu tak jsem je začal předjíždět, svině mi hodili myš jako kráva a maják bleskho a blinkr v pravo z levýho pruhu mě vedli rovnou na zebru, jsem nestíhal kolik při tom udělali přestupků a pane řidiči předložte doklady otevřte kufr a motor, znečky zkoumali jak zlatý cihly a koukne do kufru....
co to máte? asi chtěl vidět povinnou výbavu... ale to víte nějaký náhradní řídicí jednotky vzduchovou váhu persony víte kdyby něco vodešlo no hever máme taky, pak šel skouknout číslo a motor. v papírech 316 koukli na šest kabelů a sání pak na sebe pokrčili ramena a ptá se jeden druhýho.. máš něco a ten jen zakroutil hlavou mrskli doklady na střechu sedli do filcky a zapálili to ani nekontrolovali jestli ten řidičák co jsem ztratil vopravdu mam.
Tedy souhlasím v e3O vždycky hned jdou po mě, v e21 mi dokonce dvakrát odpustili přestupek se slovy: to musí strašně žrát ne ten žralok? tak jeďte no máte to pěkný
Jel jsem od zálesí dolů a hned na semaforu u nemocnice stojim vedle nich, čuměj jak hovada na bílou trojku černý skla světla, to maj asi nejrači no a zařadil jsem se za ně a jeli hrozně pomalu tak jsem je začal předjíždět, svině mi hodili myš jako kráva a maják bleskho a blinkr v pravo z levýho pruhu mě vedli rovnou na zebru, jsem nestíhal kolik při tom udělali přestupků a pane řidiči předložte doklady otevřte kufr a motor, znečky zkoumali jak zlatý cihly a koukne do kufru....
Tedy souhlasím v e3O vždycky hned jdou po mě, v e21 mi dokonce dvakrát odpustili přestupek se slovy: to musí strašně žrát ne ten žralok? tak jeďte no máte to pěkný
S Oktavkou nebo stodvacou me teda staveli mnohem vic //kdyz jedu s Bawem se bud koukaji jinam nebo odchytnou toho před nebo za mnou. Zastavili me jenom trikrat
jinak nemam problem
je fakt ze facko za tech 8 let zastavili jenom jednou - opravdu nevim cim to je......
je fakt ze facko za tech 8 let zastavili jenom jednou - opravdu nevim cim to je......
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
Nemůžu si stěžovat, že by byli na E30 nějak vysazený...Můj rekord je když mě stavěli třikrát během hodiny
To na mě zrovna vyšla řada a rozvážel sem v noci kamarády z hospody. 2x jsem dýchal, nic jsem nepil, takže OK. Těm třetím když se blížili s balonkem sem to rovnou řekl, že už jsou třetí, a oni se jenom smáli a prej eště máme jednu hlídku u hřbitova, tak jeďte a pozdravujte je
Ti mne už ale nestavěli, asi dostali hlášku
Asi mám kliku, ale většinou jsou v pohodě a až na jednu vyjímku se mi nestalo, že by nějak zbytečně prudili, ať už jedu autem nebo podautem
Asi mám kliku, ale většinou jsou v pohodě a až na jednu vyjímku se mi nestalo, že by nějak zbytečně prudili, ať už jedu autem nebo podautem
Nó mě polishi stavěli už několikrát, počínaje od normální prohlídky dokladů a samolepek na RZ až po rychlost.
Ale sou policajti a policajti. Né že by byli tentonc hloupí, ale docela me hlídka párkrát pobavila.
1,na konci "dálnice", směr Praha - Karlovy Vary, kdo zná, tak u Nového Strašecího končí rychlostní komunikace s poplatkem a je tam 70. Vzali me tam, kontrolují papíry, a víte že jste překročil, vím že jsem překročil...a pak jedním očkem pozoruju druhýho, jak se šine k přednímu oknu na kontrolu dálniční známky. Si říkám, a sakra, dálniční fakt nevedu, sorry. Najednou se na jeho tváři zobrazí spokojenost, na moji mezitím údiv. Nakonec jsem to usmlouval a jel jsem dál.
Jenom mi pořád nejde do hlavy, proč se tomu druhýmu policajtovi tolik líbila německá dálniční známka, to do dneška nemůžu pochopit.
2,podruhý se mi líbila občanská povinnost ohlášení podezřelých lidí od dochodkyně.
Stěhoval jsem kámoše, takže nějaký to video, televize, přehrávače atd.
Ujedeme nějakých 200m a najednou majáčky, kontrola. Tak sem otevřel haubnu, uniforma hledala VINko, v tu ránu jsem si vzpomněl na Fida, jak tu vyprávěl stejnou historku. Tak jsem si řekl, že to zkusim taky. Na to jsem si zapálil a čekal, co bude. PO chvilce, jako jestli nevím kde to VINko je. Fakt nevím, já ho nedávno koupil, a tak jsem začal hledat taky.
Nakonec mě ale potěšilo, že cajti reagovali na telefon svědomitého důchodce, ale co se týče věcí, se jen zeptali, čí jsou. Kámoš řekl, že jeho a jeli jsme.
3, mno a ještě jedna s dýcháním do trubičky...chytli me na vesnici na křižovatce asi tak v pul treti rano, tak sem si dejchnul. Pak jsem jel odvézt kamaradku domů a během 3minut jsem se vrátil zpět na křižovatku, že teda pojedu už domů. a co nevidí oko mé - červený světýlko. A už jen otázka, pil jste něco pane řidič? Tak jsem na sucho polkl a složil hlavu do dlaní a řekl si, že to snad není možný.
ALe celkově vzato, mám zatím s policií ČR dobré zkušenosti. Když je člověk na ně slušný, tak se dá ukecat, dohodnout, vysvětlit.
Ale sou policajti a policajti. Né že by byli tentonc hloupí, ale docela me hlídka párkrát pobavila.
1,na konci "dálnice", směr Praha - Karlovy Vary, kdo zná, tak u Nového Strašecího končí rychlostní komunikace s poplatkem a je tam 70. Vzali me tam, kontrolují papíry, a víte že jste překročil, vím že jsem překročil...a pak jedním očkem pozoruju druhýho, jak se šine k přednímu oknu na kontrolu dálniční známky. Si říkám, a sakra, dálniční fakt nevedu, sorry. Najednou se na jeho tváři zobrazí spokojenost, na moji mezitím údiv. Nakonec jsem to usmlouval a jel jsem dál.
Jenom mi pořád nejde do hlavy, proč se tomu druhýmu policajtovi tolik líbila německá dálniční známka, to do dneška nemůžu pochopit.
2,podruhý se mi líbila občanská povinnost ohlášení podezřelých lidí od dochodkyně.
Stěhoval jsem kámoše, takže nějaký to video, televize, přehrávače atd.
Ujedeme nějakých 200m a najednou majáčky, kontrola. Tak sem otevřel haubnu, uniforma hledala VINko, v tu ránu jsem si vzpomněl na Fida, jak tu vyprávěl stejnou historku. Tak jsem si řekl, že to zkusim taky. Na to jsem si zapálil a čekal, co bude. PO chvilce, jako jestli nevím kde to VINko je. Fakt nevím, já ho nedávno koupil, a tak jsem začal hledat taky.
Nakonec mě ale potěšilo, že cajti reagovali na telefon svědomitého důchodce, ale co se týče věcí, se jen zeptali, čí jsou. Kámoš řekl, že jeho a jeli jsme.
3, mno a ještě jedna s dýcháním do trubičky...chytli me na vesnici na křižovatce asi tak v pul treti rano, tak sem si dejchnul. Pak jsem jel odvézt kamaradku domů a během 3minut jsem se vrátil zpět na křižovatku, že teda pojedu už domů. a co nevidí oko mé - červený světýlko. A už jen otázka, pil jste něco pane řidič? Tak jsem na sucho polkl a složil hlavu do dlaní a řekl si, že to snad není možný.
ALe celkově vzato, mám zatím s policií ČR dobré zkušenosti. Když je člověk na ně slušný, tak se dá ukecat, dohodnout, vysvětlit.
...seru na to, že mě to sere...
...já prostě chci, teda bych rád, teda vlastně prosím...
...já prostě chci, teda bych rád, teda vlastně prosím...