alkohol za volantem
alkohol za volantem
Jelikož velký procento lidí co znam jezdí na pivo autem, nebo někdy jedou a mě už příde že jsem fakt jedinec tak snad se ujistim že nejsem sám kdo to nikdy nedělá. myslim ani jedno, jinak je to jízda pod vlivem
tak se přiznejte
tak se přiznejte
-
- Spooky-0987
Nikdy bych po kalbě do auta nesed. Párkrát jsem jel s lidma co měli trochu upito a už nikdy více. A navíc nesnáším ty idioty co jezděj vožralí, ani by mi nevadilo, že zabijou sami sebe, ale většinou to vodserou nějaký nevinný lidi.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

záleží čemu říkáš "upito", ale faktem je to, že to odserou nevinný lidi takže souhlasBOOST píše:Nikdy bych po kalbě do auta nesed. Párkrát jsem jel s lidma co měli trochu upito a už nikdy více. A navíc nesnáším ty idioty co jezděj vožralí, ani by mi nevadilo, že zabijou sami sebe, ale většinou to vodserou nějaký nevinný lidi.

Ja se tim nechlubim , prijde mi to normalni, ale jak jsem rek jen na chate.Elix píše:a tím se chlubíš???pkot píše:Na chate jezdime z hospody vylity jak vazy .
No a musim rict ze jsme to jeste nikdy nerozstiply . A to nejezdime krokem a kolikrat ani po silnici![]()
![]()
Pripadne mi , ze jsou tady sami slusnackove , kdyz nikdo nejel nakalenej .
Myslim, ze by to mel kazdej parkrat testnout .
a tím se chlubíš???
[/quote]
Ja se tim nechlubim , prijde mi to normalni, ale jak jsem rek jen na chate.
Myslim, ze by to mel kazdej parkrat testnout .[/quote]
Normální???
sorry, ale alkohol za volant nepatří, žádná okolnost ani místo to neomlouvá, toť můj názor! Nevím jak by se Ti líbilo, kdyby např. nějakej takovej typ jako ty srazil Tvojí koroptev, asi bys hodně prskal 

Ja se tim nechlubim , prijde mi to normalni, ale jak jsem rek jen na chate.
Myslim, ze by to mel kazdej parkrat testnout .[/quote]
Normální???

Mě zase přijde celkem normální, že se třeba zabiješ a já z toho budu mít (pokud to neodnese někdo nevinný) docela dobrou legracipkot píše:Ja se tim nechlubim , prijde mi to normalni, ale jak jsem rek jen na chate.Elix píše:a tím se chlubíš???pkot píše:Na chate jezdime z hospody vylity jak vazy .
No a musim rict ze jsme to jeste nikdy nerozstiply . A to nejezdime krokem a kolikrat ani po silnici![]()
![]()
Myslim, ze by to mel kazdej parkrat testnout .

----
Je tak dál, ....pkot píše:No urcite mas (z male casti) pravdu .Elix píše:
zatím, náhoda je blbec
Ale nic na tom nezmeni , ze budem jezdit z hospody autem .

Tyhle týpky já rád.
V autě mám stěrku na sklo....
Má vyrytý datum 16.6.2001.
Byla uložena v jednom Opelu - Kadett GSi 2,0.
Roztříštil se o sloup nad ránem onoho dne...
Dva kusy na místě, dva kusy jely na JIP. Jeden dodnes s následky.
Všichni z osádky vozidla.
------------
Nikdo jiný nepřišel k úhoně, tedy docela veselá historka....

Veno ty mas, ale zazitkyVenca. píše:Je tak dál, ....pkot píše:No urcite mas (z male casti) pravdu .Elix píše:
zatím, náhoda je blbec
Ale nic na tom nezmeni , ze budem jezdit z hospody autem .![]()
Tyhle týpky já rád.
V autě mám stěrku na sklo....
Má vyrytý datum 16.6.2001.
Byla uložena v jednom Opelu - Kadett GSi 2,0.
Roztříštil se o sloup nad ránem onoho dne...
Dva kusy na místě, dva kusy jely na JIP. Jeden dodnes s následky.
Všichni z osádky vozidla.
------------
Nikdo jiný nepřišel k úhoně, tedy docela veselá historka....

Vidite to moc cerne .