Kape olej
Kape olej
Kape mi na 320i olej a nevim presne odkud. Stopoval sem to a tece to odnekud zezhora jakoby i zepredu zatim mam podezreni na tesnini pod vikem ventilu, ale nevim je tam nahore jeste nejaky misto odkud by to mohlo vytekat?? Motor je zaprasenej u pravyho predniho rohu tece to zezhora a steka po tom kabliku od cidla oleje nebo co to je a pak to jde na zem.
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kape olej
Pokud to neteče z pod ventylovýho víka tak to bude nejspíš simering vačky zkus odmontovat ten kryt rozvodů pak by na to mělo být líp vidětProx píše:Kape mi na 320i olej a nevim presne odkud. Stopoval sem to a tece to odnekud zezhora jakoby i zepredu zatim mam podezreni na tesnini pod vikem ventilu, ale nevim je tam nahore jeste nejaky misto odkud by to mohlo vytekat?? Motor je zaprasenej u pravyho predniho rohu tece to zezhora a steka po tom kabliku od cidla oleje nebo co to je a pak to jde na zem.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Mně teklo gufero na vačce i čidlo tlaku oleje. A dost drsně. Když jsem po jízdě zmáčkul tu gumovou krytku konektoru čidla, tak to vyšprklo jak beďar.
Gufero mi přivezli z Autodatu, ale neměli okroužek těsnící domeček toho gufera, tak jsem tam nechal starej a namáz to silikonem na motory.
Čidlo tlaku jsem pomocí redukce implantoval Fáčkový (1.cena, 2.kdyby chtělo chcát, tak ho koupím na každým rohu). A je konec loužičkám.
Gufero mi přivezli z Autodatu, ale neměli okroužek těsnící domeček toho gufera, tak jsem tam nechal starej a namáz to silikonem na motory.
Čidlo tlaku jsem pomocí redukce implantoval Fáčkový (1.cena, 2.kdyby chtělo chcát, tak ho koupím na každým rohu). A je konec loužičkám.
- Melisek^076