Sound on BMW Board
-
devil
Sound on BMW Board
Kuci cokoliv dunícího nebo pískajícího do kárky vám můžu zajisti nebo rovnou i namontovat
koukněte na www.devilsound.cz teprv na strankách makáme se Smashem 325i
Czus Devil 
Fikux píše:Hledám někoho kdo by mi byl schopen a ochoten navrhnout nějakou hudbu do e34 a předem mi říct přibližnou cenu kolik mi to bude koštovat ... kdybys měl zájem se na to mrknout případně mi udělat nějakou komplexní nabídku, tak se můžem domluvit
loni v lete sem si delal music do E34.tet sem to spocet tak na 12.000,- (novy material)
kufr--aktivni woofer -bedna+basak polypropylen,250mm 2civky+filtr+zesik 2,3,4kanaly
zadek--2x stredobas 160mm+2x vejsak+vyhybky
predek--2x 130mm stredobas+2x vejsak+vyhybky
hraje to dost dobre,presto budu delat letos upgade loni nebylo najednou tolik penez.pocitam jeste tak 9.000,-a bude to nafukovaci(takhle rikam tomu kdyz se auto priblizuje a uz ze 150metru duni jako prase)
jo radio bylo za 9.000,- ale staci tak za 4.000,-
mimochodem napismi neco o tech krouzkach ve svetlech.ja je mam amoc to nesviti,pres den vubec vecer zblizka a vnoci celkem jo. myslim ze by chtelo tam dat jiny diody nez u toho byli original.pekne me to sere protoze to byl peknej vopruz ty lampy rolepit a tet uz sou zas slepeny.....
BMW 525i E34 + 325i touring E30 špérosvor ((EX)) ///323i/320i/525i/325ix///
// IX POWER // Touring...
To Devil: doufám, že jsem ti již svou představu písnul takže nahoď cenu a můžem to rozjetDevil píše:Pořádnej rachot se nechá v dnešní době udělat už od 12000,- Vše ale záleží jaký jste fajnšmekři a jakou značku zvoliíme.Pak se nechá stvořit přibližná kalkulace!!!!
To AGE: k těm kroužkům je to na dlouhý povídání ... kdybys někdy zajel na bifteky, tak o tom můžem pokecat tam. Nebo na nějakym srazu. Ty kroužky universální od Zaveho mi taky moc nesvítily ... tyhle (taky od Zaveho) makaj výborně
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
A rozeznas rozdil mezi muzikou za 50 a 130? (myslim jen repro a zesik, ne radio, DVD, displeje a podobny veci, to do toho nepocitam)Albert píše:Super za 50? no, ehm.. dovoluju si nesouhlasit.. co sem tak videl, tak muzika do auta kterou povazuju za super nejde pod 130...
2 Devil : nahod odhad, myslim ze bysme se mohli dohodnout
E39 535i sedan
joFx píše:A rozeznas rozdil mezi muzikou za 50 a 130? (myslim jen repro a zesik, ne radio, DVD, displeje a podobny veci, to do toho nepocitam)Albert píše:Super za 50? no, ehm.. dovoluju si nesouhlasit.. co sem tak videl, tak muzika do auta kterou povazuju za super nejde pod 130...
2 Devil : nahod odhad, myslim ze bysme se mohli dohodnout
Na co valit 50 klacků do hudby? stačí pořádný subwoofer od magnatu , dopředu a dozadu hodit komponentní repro např. od phase linear a nějaký zesák např. taky od magnatu nebo kenwooda..... náklady cca 25-30 000 . něco takového u nás měl na předváděčce jeden maník v peugeotu 605 a bylo to slyšet na cca 300 metrů...jsem myslel že přijela nějaká diskotéka k nám na město....... 
Nekomu jde o decibely, nekomu o kvalitu. Ja treba rozdil mezi kvalitnim a ne tak moc kvalitnim zvukem nepoznam, vetsina lidi to nepozna. Nekteri jo, ja tomu rikam "polohluchost", ale v tomhle pripade se mi to povedlo pouzit dost nestastne...Luter píše:Na co valit 50 klacků do hudby? stačí pořádný subwoofer od magnatu , dopředu a dozadu hodit komponentní repro např. od phase linear a nějaký zesák např. taky od magnatu nebo kenwooda..... náklady cca 25-30 000 . něco takového u nás měl na předváděčce jeden maník v peugeotu 605 a bylo to slyšet na cca 300 metrů...jsem myslel že přijela nějaká diskotéka k nám na město.......
E39 535i sedan
Me staci kdyz to hraje potichu ale ciste.Obcas si neco vosolim ale jen na chvilku nez me zacne bolet hlava..Ja osobne nechapu proc nekdo chce v aute vozit ozvuceni stadionu
Takovejm borcum co jedou kolem a maji to vohuleny ze skace cela kara a neslysi vlasntni slovo nemam co zavidet.
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
Tak jsem to tak počítal
2kompo repro Sinu live 13cm cena 1790,- předek i zadek
3kanál zesík Swing 400w+dálka na basy 5000,-
Wofer doporučuju Sinus live 3990,- nebo Magnat Classic Reflex 230 7990,-
Beru to jako kvalita za rozumnou cenu.
Asi tuto kombinaci budu v brzké době montovat do BMW 525i
Zvuk motoru Je nenahraditelný,ale co poslouchat,když se na srazu popijí pivko a nikam se nejede
DEVIL 
2kompo repro Sinu live 13cm cena 1790,- předek i zadek
3kanál zesík Swing 400w+dálka na basy 5000,-
Wofer doporučuju Sinus live 3990,- nebo Magnat Classic Reflex 230 7990,-
Beru to jako kvalita za rozumnou cenu.
Asi tuto kombinaci budu v brzké době montovat do BMW 525i
Zvuk motoru Je nenahraditelný,ale co poslouchat,když se na srazu popijí pivko a nikam se nejede
jasny neni to jen o vykonu,ale kdyz si to rad obcas vohulis tak bys mel mit zesik +repro (se slusnyma parametrama a ne ''neco'')co snese nakou zatez.+woofer(aktivní)břečka píše:Me staci kdyz to hraje potichu ale ciste.Obcas si neco vosolim ale jen na chvilku nez me zacne bolet hlava..Ja osobne nechapu proc nekdo chce v aute vozit ozvuceni stadionuTakovejm borcum co jedou kolem a maji to vohuleny ze skace cela kara a neslysi vlasntni slovo nemam co zavidet.
Bez toho ti to bude hrat potichu pekne,ale kdyz prisolis tak je to přeřvany.
A kdyz to neco snese tak to zacne bubnovat tvrdyma basama ze kterejch pak bolí řepa
ktomu pridat vejšky,basy tak je to konecna
BMW 525i E34 + 325i touring E30 špérosvor ((EX)) ///323i/320i/525i/325ix///
souhlas....ale me staci "obyc" radio. nejsu diskofil a nepotrebuju plasit vodu kamkoli prijeduAGE píše:jasny neni to jen o vykonu,ale kdyz si to rad obcas vohulis tak bys mel mit zesik +repro (se slusnyma parametrama a ne ''neco'')co snese nakou zatez.+woofer(aktivní)
Bez toho ti to bude hrat potichu pekne,ale kdyz prisolis tak je to přeřvany.![]()
A kdyz to neco snese tak to zacne bubnovat tvrdyma basama ze kterejch pak bolí řepa![]()
ktomu pridat vejšky,basy tak je to konecna
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W