Souhlas! Ja mam kamosa u policajtu a je v pohode. Akorat hrozne chlastaTweety píše: Jen aby mezi námi bylo jasno, po škole se chystám na dálniční. Nejsem bezcharakterní, zakomplexovanej a snad ani troska. Pouze je to tak, že po střední nemám moc na výběr, na dálniční mám dobrýho známýho, budu placenej státem, nikoliv z nějakýho výdělku, který se ti např. jako soukromému podnikateli velmi zkrátí v případě, že tě nabourá ožralej trouba, zláme ti obě nohy a ty nemůžeš vykonávat vůbec nic. Takže tvrzení že jsou policajti bezchar. zakompl. trosky mi nepříjde zrovna inteligentní !!!Kdyby se všichni chovali slušně, jezdili podle předpisů, platili POVINNÝ, štípali si jízdenky a platili pokuty od finančního úřádu (za které si z 99% mohou sami), nemuselo by být zaměstnání typu policista, revizor či exekutor nijak zvláštní !
Jaký je váš názor na policii??
-
athlon_137
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Taky znám pár takovejchathlon_137 píše: Souhlas! Ja mam kamosa u policajtu a je v pohode. Akorat hrozne chlasta
jde hlavně o program a za ten ty co to vykonávaj nemůžou, minule nás chytli s členem lettako jak jsme projížděli průjezd zakázán a řikali nám, kluci my za to nemůžem , fakt se omlouváme ale musíme dát pět set a musíme jí dát každýmu to je nový nařízení a řikali samy že jsou nasraný a poradili nám eště kdy tam budou v příštim tejdnu, jde prostě o to že samy mnohdy musej plnit nesmyslný rozkazy, systém je postavenej od dob komunismu eště porád na principu zastrašování a inkasování na těch nejdosažitelnějších místech, myslim že to chování je potom spíš na lidech jaký jsou, je pravda že měštáci jsou sice většinou kovbojové, ale státní nebo jako dopraváci dnes už ve většině případů fakt v pohodě, stavěj mě každej tejden a musim říst že to je celkem v poho, sice už mě sere furt zastavovat, doklady vozim na palubce, ale procento vyloženejch hajzlú je menší než dřívTweety píše:Jen aby mezi námi bylo jasno, po škole se chystám na dálniční. Nejsem bezcharakterní, zakomplexovanej a snad ani troska. Pouze je to tak, že po střední nemám moc na výběr, na dálniční mám dobrýho známýho, budu placenej státem, nikoliv z nějakýho výdělku, který se ti např. jako soukromému podnikateli velmi zkrátí v případě, že tě nabourá ožralej trouba, zláme ti obě nohy a ty nemůžeš vykonávat vůbec nic. Takže tvrzení že jsou policajti bezchar. zakompl. trosky mi nepříjde zrovna inteligentní !!!101330 píše:To je fakt, jenže co to musí bejt za člověka, kterej jde dělat policajta, nebo revizora, nebo exekutora?Tweety píše:Podle mě je to o tom, na jakýho člověka narazíš.Podle mě je to o povaze, né o zaměstnání.Někdo si hraje na tvrďáka a druhej je zase v pohodě..........
Podle mě to musej bejt strašně zakomplexovaný bezcharakterní trosky.
(nebo že by to dělali pro penízeKdyby se všichni chovali slušně, jezdili podle předpisů, platili POVINNÝ, štípali si jízdenky a platili pokuty od finančního úřádu (za které si z 99% mohou sami), nemuselo by být zaměstnání typu policista, revizor či exekutor nijak zvláštní !
houby za par let...v dodatku bo upozorneni, co tam je: zaplatit do osmi dnu od doruceni v uvedene castce (500,-) jinak ....blablabla...exekuce...Fx píše:Nekdo ti mozna poradi neplatit, ja radim zaplatit... Protoze oni se vyserou na nejaky upominani a za par let prijde exekutor, bude vymahat castku litr a za proces exekuce si nauctuje desitku (tak se to stava, i kdyz podle zakona nemaj na tolik narok, pak to chce projit zakony).
by me zajimalo, co by mi za tech 500 sebrali...
dobry den, dejte nam tady to radio od congu a starej chybi nejakej peknej hrnec...jo, dik, tak nashle...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
jo to je mi jasny...
jen mi to prislo vtipny
hned jak bude cas tak to vyridim...
nevite nahodou nekdo, jak to zaplatit? prece kuli tomu nebudu muset na financak?
jen mi to prislo vtipny
hned jak bude cas tak to vyridim...
nevite nahodou nekdo, jak to zaplatit? prece kuli tomu nebudu muset na financak?
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...