Smrad z vývuku uvnitř auta
Smrad z vývuku uvnitř auta
Je možné, aby mi byl cítit výfuk v autě? Podle zvuku prasklý není. Může to nějak procházet přes výdechy ventilátoru?
Když jsem jel toiž dneska do práce, měl jsem pocit, že prostě cítím spaliny, trošku se mi i točila hlava. Možná, že to byla jen nějaká momentální indispozice, nevím... A tak nějak podvědomě už jsem se těšil na čerstvý vzduch.
Taky možnost, že smrdělo to kilo, co jelo celou cestu ob auto přede mnou, že jo... Jenže já jsem měl ten pocit už když jsem nasedl do auta. Podotýkám, že předtím jsem cca 5 minut ometal sníh s natočeným motorem.
Díky za každou zkušenost a radu!
Když jsem jel toiž dneska do práce, měl jsem pocit, že prostě cítím spaliny, trošku se mi i točila hlava. Možná, že to byla jen nějaká momentální indispozice, nevím... A tak nějak podvědomě už jsem se těšil na čerstvý vzduch.
Taky možnost, že smrdělo to kilo, co jelo celou cestu ob auto přede mnou, že jo... Jenže já jsem měl ten pocit už když jsem nasedl do auta. Podotýkám, že předtím jsem cca 5 minut ometal sníh s natočeným motorem.
Re: Smrad z vývuku uvnitř auta
ono pri tom ometani staci, aby trochu foukalo zezadu a nasava to pak smrad do vetraku ...Asmodeus147 píše:Je možné, aby mi byl cítit výfuk v autě? Podle zvuku prasklý není. Může to nějak procházet přes výdechy ventilátoru?
to kilo na tom muze mit taky solidni podil

pockej na dalsi cestu ...
petr
A vlnovec je co??Zave píše:ja myslim ze mas treba ruplej vlnovec.. na nasi 635 je taky trochem deravej vejfuk a kdyz stahnes okna za jizdy tak se tam neda vydrzeta kamos mel na M20 2,5 taky ruplej ten vlnovec a zvuk ok a pri te cirkulaci vzduchu to bylo citit...

Dneska, když jsem jel do rachoty, tak v klidu, nesmrdělo nic...

vlnovec je ta ohybná část roury v prvním dílu vejfuku, vypadá jako červ...Asmodeus147 píše:A vlnovec je co??Zave píše:ja myslim ze mas treba ruplej vlnovec.. na nasi 635 je taky trochem deravej vejfuk a kdyz stahnes okna za jizdy tak se tam neda vydrzeta kamos mel na M20 2,5 taky ruplej ten vlnovec a zvuk ok a pri te cirkulaci vzduchu to bylo citit...
![]()
![]()
![]()
Dneska, když jsem jel do rachoty, tak v klidu, nesmrdělo nic...
- Melisek^076