Transplantace/bmw?
-
Vlas
Transplantace/bmw?
Kdyby Vam bylo 22let, a zacli by Vam strasne vypadavat vlasy a zacli by ste plesatit, kaslali by ste na to a setrili dal na bawo a nebo ste sli radeji za ty penize na vlasovou transplantaci ktera stoji 50-80tisic a meli od toho uz nadosmrti pokoj a pak teprve si koupili pekne auto?
pokud to nekdo nezazil jaky je to pocit, myslim ze nepochopi co resim
diky za nazor
pokud to nekdo nezazil jaky je to pocit, myslim ze nepochopi co resim
diky za nazor
Je to ůplně normálni věc, já bych se nechal ostříhat ůplně do hola a za zbytek bych si koupil auto.Hodně lidem to sluší třeba několik lidí co takhle znám vypadají dobře, někteří vypadají líp než s vlasy, z těch z televize třeba Izer
Já taky asi moc dlouho s vlasy nevydržím, ale začal jsem jís hodně ovoce a všelijakých vytamínů a přestaly padat o víc jak 50%,předtím jsem sněd 1 jabko za týden
, a hlavně nenos zbytečně čapky a šiltovky to k tomu taky dost přispívá.Otec má taky koleso na hlavě
tak doufám že se mě to vyhne 
Já taky asi moc dlouho s vlasy nevydržím, ale začal jsem jís hodně ovoce a všelijakých vytamínů a přestaly padat o víc jak 50%,předtím jsem sněd 1 jabko za týden
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

-
athlon_137
Plešaťění je evoluční choroba a bude postihovat více lidí, do několika desetiletí to bude upně běžné!Podle vědců, teda...
, a taky lidi budou růst víc a víc do výšky...Jsem zvědavej jak bude vypadat další generace?!A až budu na důchodě tak tady asi budou chodit hajzlový pavouci! 
HOTENTOT 

No clovece.. mam stejny problem jako ty.. ale uz delsi dobu.. A transplatace??? Dneska jsou moderni chlapi bez vlasu.. i ti co jim nevypadavaji tak si hlavu holej.... To je asi tak nej.... reseni... Vys co usetris za holice??? Jednou za tyden ostrihat strojkem (to zvladnes sam) a mas klid.... A zenskym se to libi... Plesaty furt jenom chtej hladit po tom chmiri.
Takze si radsi setri na auto...

taky bych sel spis do auta a jak se tady pise treba budes vypadat bez vlasu jeste lip nez s nima
myslim ze to nastrelovani je fakt az posledni stace, nejdriv zkus treba vitaminy atd.. jde jen o zvyk jak tvuj tak okoli, ze zacatku to muze bejt treba tezsi ale zub casu okouse vsechno, i nezvyk a nakonec budes treba jeste rad zes nevyhodil prachy za nastreleny vlasy - proste nekomu rostou a nekomu ne, tak proc to lamat pres koleno
když musíš, tak ..... BMW