Fikux píše:Hledám někoho kdo by mi byl schopen a ochoten navrhnout nějakou hudbu do e34 a předem mi říct přibližnou cenu kolik mi to bude koštovat ... kdybys měl zájem se na to mrknout případně mi udělat nějakou komplexní nabídku, tak se můžem domluvit
To Devil: doufám, že jsem ti již svou představu písnul takže nahoď cenu a můžem to rozjetDevil píše:Pořádnej rachot se nechá v dnešní době udělat už od 12000,- Vše ale záleží jaký jste fajnšmekři a jakou značku zvoliíme.Pak se nechá stvořit přibližná kalkulace!!!!
A rozeznas rozdil mezi muzikou za 50 a 130? (myslim jen repro a zesik, ne radio, DVD, displeje a podobny veci, to do toho nepocitam)Albert píše:Super za 50? no, ehm.. dovoluju si nesouhlasit.. co sem tak videl, tak muzika do auta kterou povazuju za super nejde pod 130...
2 Devil : nahod odhad, myslim ze bysme se mohli dohodnout
joFx píše:A rozeznas rozdil mezi muzikou za 50 a 130? (myslim jen repro a zesik, ne radio, DVD, displeje a podobny veci, to do toho nepocitam)Albert píše:Super za 50? no, ehm.. dovoluju si nesouhlasit.. co sem tak videl, tak muzika do auta kterou povazuju za super nejde pod 130...
2 Devil : nahod odhad, myslim ze bysme se mohli dohodnout
Nekomu jde o decibely, nekomu o kvalitu. Ja treba rozdil mezi kvalitnim a ne tak moc kvalitnim zvukem nepoznam, vetsina lidi to nepozna. Nekteri jo, ja tomu rikam "polohluchost", ale v tomhle pripade se mi to povedlo pouzit dost nestastne...Luter píše:Na co valit 50 klacků do hudby? stačí pořádný subwoofer od magnatu , dopředu a dozadu hodit komponentní repro např. od phase linear a nějaký zesák např. taky od magnatu nebo kenwooda..... náklady cca 25-30 000 . něco takového u nás měl na předváděčce jeden maník v peugeotu 605 a bylo to slyšet na cca 300 metrů...jsem myslel že přijela nějaká diskotéka k nám na město.......
jasny neni to jen o vykonu,ale kdyz si to rad obcas vohulis tak bys mel mit zesik +repro (se slusnyma parametrama a ne ''neco'')co snese nakou zatez.+woofer(aktivní)břečka píše:Me staci kdyz to hraje potichu ale ciste.Obcas si neco vosolim ale jen na chvilku nez me zacne bolet hlava..Ja osobne nechapu proc nekdo chce v aute vozit ozvuceni stadionuTakovejm borcum co jedou kolem a maji to vohuleny ze skace cela kara a neslysi vlasntni slovo nemam co zavidet.
souhlas....ale me staci "obyc" radio. nejsu diskofil a nepotrebuju plasit vodu kamkoli prijeduAGE píše:jasny neni to jen o vykonu,ale kdyz si to rad obcas vohulis tak bys mel mit zesik +repro (se slusnyma parametrama a ne ''neco'')co snese nakou zatez.+woofer(aktivní)
Bez toho ti to bude hrat potichu pekne,ale kdyz prisolis tak je to přeřvany.![]()
A kdyz to neco snese tak to zacne bubnovat tvrdyma basama ze kterejch pak bolí řepa![]()
ktomu pridat vejšky,basy tak je to konecna