Poradte
"Ztráta SPZ"
"Ztráta SPZ"
Mam v planu si nechat vymenit spz, mam jeste ty stary, za novy, ale chtel bych si aspon jednu nechat na pamatku, ale nevim jak to obejit - kdyz reknu ze sem ji ztratil, tak mi muzou dat pokutu ze sem ji mel blbe pridelanou, ne
No a kdybych rek ze mi ji nekdo cornul, tak by se to muselo nahlasit svestkam.. nebo se mejlim
Poradte
Poradte
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
A v cem je nova RZ lepsi nez stara?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
No pokud vo ní jako přijdeš krádeží tak musíš na fízli ve svym bydlišti a tam sepíšeš protokol, pokud jí jen stratíš tak bys tam měl jít taky a nechat to napsat jen do knihy, jenže na ůřadě je vůbec nezajímá jaks vo ní přišel, prostě zaplatíš 200, teda teď je to možná víc nevim, no a máš nový, tu zbylou odevzdáš, doporučuju jako nechodit a nestrácet čas na fízlech, pač až tam ten protokol vytasíš na úřadě tak se na to ani nekouknou a žádnou slevu ti to nezproztředkuje, já tam strávil hodinu a půl čekánim až se pan plukovník nají a na bohdalci si to ta ženská ani nenechala strčit za přepážku,
prostě si přišel k autu a nebyla tam, nahlásils to a protokol s tebou nesepsali, pokutu ti za to dát nemůžou
prostě si přišel k autu a nebyla tam, nahlásils to a protokol s tebou nesepsali, pokutu ti za to dát nemůžou
-
Venca.
-
athlon_137
no abych pravdu řek tak mě sice sere ten modrej proužek a 4ka na začátku ale lepčí než KVJ-blabla, to se mi nelíbilo, tak jsem to vyřešil jako albert, každej pražskej golf mě chtěl eště voto víc ukazovat jak mam jet když si myslel že nejsem votudathlon_137 píše:jj, ja mam stary breclavsky znacky a vubec me to nesere