BMW Agip Kolín Session II.
BMW Agip Kolín Session II.
Tak tuhle neděli, myslím 20. 02. 2005, bude zase srázek v Kolíně v 9.00 ráno na benzínce Agip v Kolíně směrem na Prahu. Kdyby měl někdo zájem, může klíďo přijet. Pokud bude příznivý povrch na parkovišti u supermarketu, tak dáme nějaký driftíky. 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

No jak sám vidíš DANe, tak určitě mi dva.
Luboš a Tomík snad dorazí ale ve čtyřech, prý si povezou pěkný opičky.
To by jsme klíďo mohli zajet na to letiště, dobrej nápad. Třeba na tom sněhu budu mít proti tvý 2.5 s mojí M10 trochu šanci. 

E30 340ic V8 6q- EX

No s Lubošem je to celkem nahnutý a Tomík nevím, aby jsme tam nakonec nebyli sami dva.DAN píše:Spoléhám na smysl pro odpovědnost těch dvou alkoholiků.![]()
Jsem docela zvědav esli to bude pokrytý sněhem - wo to líp, a když ne, taky dobře.

E30 340ic V8 6q- EX

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
NJN, neuděláš nicBOOST píše:No s Lubošem je to celkem nahnutý a Tomík nevím, aby jsme tam nakonec nebyli sami dva.DAN píše:Spoléhám na smysl pro odpovědnost těch dvou alkoholiků.![]()
Jsem docela zvědav esli to bude pokrytý sněhem - wo to líp, a když ne, taky dobře.Na to letiště určitě zajedem, bude sranda.

BMW The Ultimate Driving Machine
On by stejně Luboš musel za chvíli někam odjet.DAN píše:NJN, neuděláš nicBOOST píše:No s Lubošem je to celkem nahnutý a Tomík nevím, aby jsme tam nakonec nebyli sami dva.DAN píše:Spoléhám na smysl pro odpovědnost těch dvou alkoholiků.![]()
Jsem docela zvědav esli to bude pokrytý sněhem - wo to líp, a když ne, taky dobře.Na to letiště určitě zajedem, bude sranda.

E30 340ic V8 6q- EX

No sláva aspoň jeden alkoholik má rozum a dostaví se.tomik píše:Tak to vypadá ve třech.No aspon budou hamburgry.

E30 340ic V8 6q- EX

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Na hamburgry serem, napadlo a ještě možná napadne víc sněhu, takže na 99 % zakravíme na sněhu, myslím, že Chrášťany, pokud se nám tam někdo aktivní nenasere, budou našeBOOST píše:No sláva aspoň jeden alkoholik má rozum a dostaví se.tomik píše:Tak to vypadá ve třech.No aspon budou hamburgry.

Tak srázek se aspoň podle mě celkem vydařil. První jsme se samozřejmě jako vždycky sešli s DANem v Kolíně a za nějakej ten čásek dorazil i Tomík a "Psychopath"(sorry ale nevím jakej máš nick
). Hned jsem vyrazli do Chřášťan na letiště, kde už řádil Raon. Chvilku jsem zablbli, ale protože bylo málo sněhu a začlo nám to tát, tak jsem chvilku pokecali a potom dali nějaký ty sprinty. Sprintům mezi 6hrnkama kraloval Raon se svojí sedmou. Mezi maloválcema jsme s kolegou "Psychopathem" skončili nerozhodně 2:2.
V jeden moment nám taky trochu zatrnulo, to když se k nám pomalu blížil nějakej místní myslivec s dvouhlavňovkou přes rameno.
Naštěstí v pohodě prošel, pozdravili jsme se a taky zkouknul pár soubojů baworskejch splašenejch koní.
Jsou natočený i nějaký videa, ale ty mají kolegové. Tady je pár fotek odemně:

E30 340ic V8 6q- EX

http://album.volny.cz/ra-one/browse.php ... page=0#img
Tak tady sou slibovany fotky, video neumim
Tak tady sou slibovany fotky, video neumim
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to gutn.
Škoda, že sněhu bylo málo a pod cca 3cm byl hrubej asfalt, takže jsme ho zákravem brzy odkryli. A bylo to wo vzorek
, kterejžto je na zimním obutí žádoucí a většinou ho není na rozdávání.
Na druhou stranu jsme mohli bezpečně zasprintovat.
Škoda, že nedorazil Luboš.
Příště, jakmile bude vhodná sněhová pokrývka a pod ní nejlépe led, musíme zaimprovizovat a srazit se, neb trenink je velice důležitá věc.
Škoda, že sněhu bylo málo a pod cca 3cm byl hrubej asfalt, takže jsme ho zákravem brzy odkryli. A bylo to wo vzorek

Na druhou stranu jsme mohli bezpečně zasprintovat.
Škoda, že nedorazil Luboš.
Příště, jakmile bude vhodná sněhová pokrývka a pod ní nejlépe led, musíme zaimprovizovat a srazit se, neb trenink je velice důležitá věc.
Naposledy upravil(a) DAN dne 20. 02. 2005 19:48, celkem upraveno 1 x.
v bazaru zrovna nabizim predni tlumice na e34 kus za litrZave píše:pekny peknyale malo snehu.. ne? to je struhadlo na pneu
ja dnes kravil tady u nas kus odd baraku a myslel sem ze mi upadnou predni kola... mam uz po smrti predni tllumice a mlatilo to jak blazen
![]()
![]()
![]()

([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si tam byl včera zakravit.
Trenoval jsem asi 20 minut - bonba. Akorát jsem při odjezdu zapadl do šikovně sněhem zakrytýho příkopu a zůstal jsem viset.
Naštěstí tam jeli nátáčet hoši z TV Prima pro Autosalon novou A (S) 3 - 3.2 quatro, tak jsem poprosil doprovod, esli by mi nepomohli.
Měli nějakou dodávku Renault, chvíli měl problémy, pak se rozpohyboval, táhnul mě cca 20 m pozadu - příkop (rejha pod sněhem) mě nechtěl vůbec pustit
Eště, že existuje ten pořad, jináč bych musel asi zajít do vesnice pro traktor.
Takže teď budu sledovat vo sobotách autosalon na Primě, až tam, bude červená A3, tak si budu moct říct - byl jsem při tom
Trenoval jsem asi 20 minut - bonba. Akorát jsem při odjezdu zapadl do šikovně sněhem zakrytýho příkopu a zůstal jsem viset.
Naštěstí tam jeli nátáčet hoši z TV Prima pro Autosalon novou A (S) 3 - 3.2 quatro, tak jsem poprosil doprovod, esli by mi nepomohli.
Měli nějakou dodávku Renault, chvíli měl problémy, pak se rozpohyboval, táhnul mě cca 20 m pozadu - příkop (rejha pod sněhem) mě nechtěl vůbec pustit

Eště, že existuje ten pořad, jináč bych musel asi zajít do vesnice pro traktor.

Takže teď budu sledovat vo sobotách autosalon na Primě, až tam, bude červená A3, tak si budu moct říct - byl jsem při tom