BMW 318i E36 na prodej !!!
BMW 318i E36 na prodej !!!
Prodám BMW E36 318i, rok výroby 1992, červený, najeto 145.000km, ABS, servo, el. zrcátka, centrál, laděný výfuk Magnum, 5tipaprskové Alu 15, super motor, interiér jako nový, karoserie bez koroze. Cena bez Alu - na plecháčích 15, obutých do zimáků, s poklicemi 98.000 Kč. S Alu 105.000 Kč. Popřípadě prodám i samostatně Alu kola, obutá do letních Fulda 205/60/R15 2*nové pneu a 2* na sezonu. Pardubický kraj. Foto auta i Alukol naleznete na: http://album.volny.cz/fillipe/browse.php?album_id=30633 V případě zájmu telefonujte na: 608 317 299
Ne, nestálo, neboj, já bych si v AAA nekoupil žádný auto, to bych pak dopadl přesně tak jak si myslíš a to auto bych musel opravdu tak nejdéle do 4 měsíců prodat, nez by se mi rozpadlo a navíc bych asi nemohl uvádět v imzerátu: supr motor...., kdepak takovéhle auta jsou v áčkách nedostatkové zboží, tak promiň, že jsem tě zklamal!!!!jo a také sorri za oftopic, ale přeci tu nemůžu nechat na moje BAWKO házet takovouhle áááááááááááčkovou špínu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak jsem napsal, ale mam tam překlep, spěchal jsem, tak trochu korekce: je to 318 a ne 316, myslím si, že je to lepší než 320, protože ta zas omoc svižnější neni a papá víc i pojistka je větší. S 325 už nesrovnávám, to je jasné. Člověk si prostě musí vědět, co upřednostňuje. a máš pravdu, 316 bych taky nechtěl.