Bouračka
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Bouračka
Tak dneska si to jedu do školy a co se nestalo, začalo to tí že se v autobuse rozbila ta bedna na lístky a řidič byl asi značně nasranej protože nidko neplatil a děti z toho měli naopak radost, ale to ještě netušili co ušetřily... jedeme my před námi další autobus a proti další, ten před námi zastavil aby dal přednost tomu protijedoucímu protože by se asi nevyhly no a my za ním jsme to jaksi nemohli ubrzdit (na tom sněhu) a řidič vjel do protisměru aby to nenapálil do toho před námi no ale ten co jel proti to taky neubrzdil a už to bylo docela rána pár lidí rozbitý ústa... mě se nic nestalo, poněvač se vždycky dívám na cestu a dnes jsem ještě stál u zadních dveří když sem viděl že už se srážce nevyhnem tak sem se objema rukama chytil zábradli ale i tak to se mnou škublo. Samozřejmě panika děti (školní autobus) začali křičet at otevře atd. no prostě super cesta do školy. Kamarád co náhodou jel proti mě vzal domů takže do školy sem nakones stejně nešel. Člověk se už ani v autobuse necejtí bezpečně...
Stalo se to v J. Hradci Kdo to zná tak mezi Jitkou a Hypernovou na tý rovině. No dnešek si budu dlouho pamatovat.
Stalo se to v J. Hradci Kdo to zná tak mezi Jitkou a Hypernovou na tý rovině. No dnešek si budu dlouho pamatovat.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
To mě se stalo,že jel autobusák úplně jinou trasu.Ksichty lidí (včetně mě) byli úžasný, když na křižovatce, kde měl odbočit, jel rovně.Asi po 200m mu to došlo. Otáčeli jsme se na takový menší křižovatce v celkem silnym provozu - obrubník, tráva, chodník, nic nabylo překážkou.Taky celkem slušnej zážitek
-
athlon_137
Přesně tohle se mě stalo v šalině, ale otočit se nechtělTweety píše:To mě se stalo,že jel autobusák úplně jinou trasu.Ksichty lidí (včetně mě) byli úžasný, když na křižovatce, kde měl odbočit, jel rovně.Asi po 200m mu to došlo. Otáčeli jsme se na takový menší křižovatce v celkem silnym provozu - obrubník, tráva, chodník, nic nabylo překážkou.Taky celkem slušnej zážitek
A zpátečka mu nešla zařaditathlon_137 píše:Přesně tohle se mě stalo v šalině, ale otočit se nechtělTweety píše:To mě se stalo,že jel autobusák úplně jinou trasu.Ksichty lidí (včetně mě) byli úžasný, když na křižovatce, kde měl odbočit, jel rovně.Asi po 200m mu to došlo. Otáčeli jsme se na takový menší křižovatce v celkem silnym provozu - obrubník, tráva, chodník, nic nabylo překážkou.Taky celkem slušnej zážitek
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

-
athlon_137
Jel sem z hospody (asi ve 2 rano) a to hovado odbocilo na konecnou a aby se neztrapnil, tak to zapichl a ja sem musel cekat hodinu na dalsiDix píše:A zpátečka mu nešla zařaditathlon_137 píše:Přesně tohle se mě stalo v šalině, ale otočit se nechtělTweety píše:To mě se stalo,že jel autobusák úplně jinou trasu.Ksichty lidí (včetně mě) byli úžasný, když na křižovatce, kde měl odbočit, jel rovně.Asi po 200m mu to došlo. Otáčeli jsme se na takový menší křižovatce v celkem silnym provozu - obrubník, tráva, chodník, nic nabylo překážkou.Taky celkem slušnej zážitek
-
athlon_137
Ja tady jednou u nas musel autobusaka navigovat
Nastupoval sem na 1. zastavce, sed sem si uplne dopredu, von vystoupil z ty kukane a rikal mi, ze je z moravy a ze tady tu trasu jede poprvy, tak jestli bych mu obcas neporadil..
No prdel nejvetsi, meli ste videt xichty tech lidi co nastoupili pozdejct, kdyz se me pred krizovatkama ptal jestli doleva bo doprava a pak se me jednou zeptal, kde ma zastavku, to me dostal nejvic

Nastupoval sem na 1. zastavce, sed sem si uplne dopredu, von vystoupil z ty kukane a rikal mi, ze je z moravy a ze tady tu trasu jede poprvy, tak jestli bych mu obcas neporadil..
No prdel nejvetsi, meli ste videt xichty tech lidi co nastoupili pozdejct, kdyz se me pred krizovatkama ptal jestli doleva bo doprava a pak se me jednou zeptal, kde ma zastavku, to me dostal nejvic
- Michal e34
- Michal e34
Nikoho neurážím,ani nic takovýho.Jen mě příde dost divný se tady zabývat mhd.Já mám na Mhd alergii.Když mě naboural ožralej autobusák,nikdo mi ani nepomoh z auta ven a všichni ti zmrdi co tam seděli,se jen smáli a koukali na mě.Proto mě sere jen slovo MHD.Proto.
Vsadim se že půlka těch lidí v autobusu maj taky auta,tak bych chtěl vidět jak by se jim to líbilo bejt na mým místě.
Vsadim se že půlka těch lidí v autobusu maj taky auta,tak bych chtěl vidět jak by se jim to líbilo bejt na mým místě.
Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
do MHD jen v opilostiMichal e34 píše:Nikoho neurážím,ani nic takovýho.Jen mě příde dost divný se tady zabývat mhd.Já mám na Mhd alergii.Když mě naboural ožralej autobusák,nikdo mi ani nepomoh z auta ven a všichni ti zmrdi co tam seděli,se jen smáli a koukali na mě.Proto mě sere jen slovo MHD.Proto.
Tel : 773 622 822
- Michal e34