co byste delali na mem miste???
co byste delali na mem miste???
Nepatri to mezi auta, ale chtel bych se zeptat na vas nazor ohledne nabidky na zamestnani, v soucasne dobe delam na vesnici v restauraci coby cisnik, prachy na zdejsi pomery vic nez slusny, a dostal jsem nabidku na praci v praze kterou jsem jiz delal a je rekneme "obchodniho" charakteru. Prachy jsou tam cca o vice nez pulku vetsi, ale zato nejisty . nejsou ksefty=nejsou prachy. Asi si dovedet predstavit pomer mesto vs. vesnice ne? Sli byste do mesta delat to co vicemene mate za sebou (clovek to zvladal rekneme asi hur nez to co delam ted) pro penize, nebo zustali skromnejsi s koroptvi (s tou pouze na vikendy v pripade phy) v rodinnem dome, par minut pesky do prace, jidlo za babku?:-):-) Konecny rozhodnuti je stejne na me, ale jde jen o nazor. diky
když musíš, tak ..... BMW
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
no jednak je to u "tchyne" a za druhy by asi byt v pze byl a pokud ne zadarmo tak ne za moc, ale stejne, zase to stehovani a hlavne ta nejistota vydelku me odrazuje, takse priklanim spis k tomu zustat, ale chtel jsem vedet jestli me nebudete treba presvedcovat abych byl s vama (tyka se prazaku) 
já bych byl spíš pro tu Prahu
větší peníze, víc příležitostí najít si lépe placenou práci atd. číšníka se můžeš snad vrátit dělat kdykoliv, ne? neznamená to, že musíš zůstat u toho "obchodního zástupce" když bys viděl, že kšefty nejdou, tak můžeš zkusit jinou práci ... ale zase je to i o tom jaké máš vzdělání a kolik si teď vyděláváš a kolik by sis vydělával jako ten zástupce ... asi se to nedá napsat pár slovy
PS: neni nic lepšího než se utrhnout mamince od sukně a postavit se na vlastní nohy a PS2 koroptví je v Praze taky dost
PS: neni nic lepšího než se utrhnout mamince od sukně a postavit se na vlastní nohy a PS2 koroptví je v Praze taky dost
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
no diky tomu ze jsme tak nejak zpohodlnel, tak se mi nechce behat po hospodach a shanet novou praci, tohle je nabidka od byvaleho kolegy - ja znam jeho a on me a proto me premlouva. dalsi vec je ze to chce podepsat na rok
no podivam se jak to tam vypada ted a na byt a uvidim ale doma je doma (krom toho sem si tady zaridil celej byt a nechat to tady vsechno mlady se mi taky nechce a ona docela protestuje abych to vsechno odvez)
diky za nazory
no podivam se jak to tam vypada ted a na byt a uvidim ale doma je doma (krom toho sem si tady zaridil celej byt a nechat to tady vsechno mlady se mi taky nechce a ona docela protestuje abych to vsechno odvez)
diky za nazory
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
No, ja som odisiel z mesta na venkov a som spokojny. A inak, pri akejkolvek ponuke pamataj na jedno: najskor ojebes kamarata a rodinu, takze davaj pozor, ci to nie je nejaky podfuck.darkeye píše:no diky tomu ze jsme tak nejak zpohodlnel, tak se mi nechce behat po hospodach a shanet novou praci, tohle je nabidka od byvaleho kolegy - ja znam jeho a on me a proto me premlouva. dalsi vec je ze to chce podepsat na rok![]()
diky za nazory
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Já bejt na tvim místě zustanu tam, V Praze se nebudeš mít líp, jen se ti zvedne obrat, nikoli zisk.
Jediný nad čim bych přemejšlel je že budeš nejspíš pánem svího času, zas ale budeš pracovat 24deně. když zavřeš hospodu, tak prostě padla a je klid.
Jestli jde o švarc system, tak bych na to uplně zapoměl, než vyhraje volby ODS.
Jediný nad čim bych přemejšlel je že budeš nejspíš pánem svího času, zas ale budeš pracovat 24deně. když zavřeš hospodu, tak prostě padla a je klid.
Jestli jde o švarc system, tak bych na to uplně zapoměl, než vyhraje volby ODS.
325e e30; 325i e30; 325i e30 baur; 318is e30; 530d e39; 330ci e46; 730d e65; 325i e36; 325i e30; 325i e30 cabrio.jj vazeni, nakonec jdu stejne do phy
nechal jsem se ukecat tak doufam ze toho litovat nebudu, aspon se dostanu na cernaky
jinak nejde o zadnou cernotu, ale o obyc prodej zbozi na prodejne (zadna samoska
) takze od kvetna se budem vidat na cernaku (pokud budou srazky), uz se docela tesim
No vidíš to ... tak než půjdeš do Prahy, tak ještě vystěhuj mladou z bytu, aby ti tam nepřekážela na víkendydarkeye píše:jj vazeni, nakonec jdu stejne do phynechal jsem se ukecat tak doufam ze toho litovat nebudu, aspon se dostanu na cernaky
jinak nejde o zadnou cernotu, ale o obyc prodej zbozi na prodejne (zadna samoska
) takze od kvetna se budem vidat na cernaku (pokud budou srazky), uz se docela tesim
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"