Cobra 11
-
Venca.
Yeáááh, best cool seriáááál...!!!
Skupina policistů stojí u svých kár po úspěšné akci.
Během hovoru se tak najednou otočí ke starému služebnímu Passatu, ...
-a všechna čtyři kola mu najednou upadnou!!!
--
Chlap vyleze z nějaké hořící káry.
Dojde k atraktivní kočce.
"Hoříš, hoříš...!" , povídá mu blondýna.
Chlap ze sebe svlíkne bundu, ze který šlehá vzadu vlevo na zádech plamen.
Odhodí jí pár metrů daleko a bunda exploduje stylem "ohnivá koule"...
Skupina policistů stojí u svých kár po úspěšné akci.
Během hovoru se tak najednou otočí ke starému služebnímu Passatu, ...
-a všechna čtyři kola mu najednou upadnou!!!
--
Chlap vyleze z nějaké hořící káry.
Dojde k atraktivní kočce.
"Hoříš, hoříš...!" , povídá mu blondýna.
Chlap ze sebe svlíkne bundu, ze který šlehá vzadu vlevo na zádech plamen.
Odhodí jí pár metrů daleko a bunda exploduje stylem "ohnivá koule"...
Tak už Cobra 11 jezdí i u nás. Jedu si takhle večer domů a mezi Petrovicema a Uhřiněvsem si to v protějším směru profrčí docela rychle nějaká tuzing fabia. Mrknu do zrcátka co ten magor provede dál a najednou v protisměru policejní oktávka v plný parádě na plnej plyn. Jsem měl co dělat abych mu stihnul uhnout do krajnice 
Sem koukal, ze u nas maji policajti i "tajny" kary- tmave modra octavka, zadny napisy policie, jen par modrejch stroboskopu za maskou chladice, nic vic... Nevim, jestli by se mi chtelo zastavovat, videt takovyhle auto za sebou, jak na me provokativne blika... Co tak muzou cloveku udelat, kdyz by treba nechtel zastavit? Vzdyt oficialni policejni auto vypada uplne jinak...
- Night.chimera
-
Venca.
Na modrou Octavii se stroboskopem za maskou nezastavím.
Nezastavil jsem kdysi (na kole) na Ladu 2104 šedé barvy a terčík z okna, kterej vystrkoval chlap v civilu.
Museli mě hrubě zablokovat, skoro mě srazili.
Pak mi dva idioti v civilu a jeden (v uniformě, za volantem) naháněli po silnici, obklíčili a sebrali.
Kolo strčili do kufru.
Byl jsem odvezen na služebnu, zavřen do místnosti s dalším civilem, který mě hlídal a čistil při tom samopal vz. 61.
Asi po hodině mě vytáhli a ukazovali asi 10 lidem, aby mě identifikovali.
Pustili mi po dvou hodinách.
Prej moje chyba, byl jsem považován za profi vykradače chat a bohužel jsem si pro jízdu na kole v okolí bydliště nevzal občanský průkaz.
Nezastavil jsem kdysi (na kole) na Ladu 2104 šedé barvy a terčík z okna, kterej vystrkoval chlap v civilu.
Museli mě hrubě zablokovat, skoro mě srazili.
Pak mi dva idioti v civilu a jeden (v uniformě, za volantem) naháněli po silnici, obklíčili a sebrali.
Kolo strčili do kufru.
Byl jsem odvezen na služebnu, zavřen do místnosti s dalším civilem, který mě hlídal a čistil při tom samopal vz. 61.
Asi po hodině mě vytáhli a ukazovali asi 10 lidem, aby mě identifikovali.
Pustili mi po dvou hodinách.
Prej moje chyba, byl jsem považován za profi vykradače chat a bohužel jsem si pro jízdu na kole v okolí bydliště nevzal občanský průkaz.
- Night.chimera
Jo viděl v budějkách s ním sestřelili nějakýho týpka takže mondeo nemělo předek. Sem se dozvěděl že už ho spíchli podruhý, takže u nás na jihu mít strach z mondea nemusíte věčně je na stoiciBully píše:Uz nekdo videl v akci to policejni Mondeo ST220?
EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Taky sem ho tam parkrat videl...je to jejich oblibeny mistecko..Obcas byva v te zatacce ve smeru na Olomouc auto s radaremPOL píše:hehehe Mondeo sem videl tez // vyjezd z Lipniku nad Becvou na tu jakoby dalnici tak svestka s dalekohledem vejrala na silnic a Mondeo s tema 19" (asi ) kolama stalo kousek vedle
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W