Brácha měl převčírem to štěstí, že se mohl svést v
E39 M5 a
E39 B10 Alpina.
Ríkal, že mu přišlo, že Alpina jela líp. Tak nevím, já bych do předvčera sázel na M5, ale když v nich jel v jeden den...
Slušný svezení a porovnání....
jeslti neco jede nebo nejede lip je strasne relativni, zvlast kdyz se jen vezes, zalezi kudy jedes a kdo ridi. znam lidi s keryma kdyz jedu v 316i citim se jak kdyby mela 200hp a obracene.
osobne bych vzdycky volil Mko pac je to z fabriky origo motrosport kdesto alpina je porad jenom predrazena votunena normlani verze. nekde se tu potloukalo video testu e46 m3,alpina a hardge. jasne tam rikali ze ac ma m3 skoro nejmensi vykon (uz presne nevim) tak ma nejlepsi ovladatelnost a je nejdravejsi. myslim ze s e39 by to mohlo byt neco podobneho.
osobne bych vzdycky volil Mko pac je to z fabriky origo motrosport kdesto alpina je porad jenom predrazena votunena normlani verze. nekde se tu potloukalo video testu e46 m3,alpina a hardge. jasne tam rikali ze ac ma m3 skoro nejmensi vykon (uz presne nevim) tak ma nejlepsi ovladatelnost a je nejdravejsi. myslim ze s e39 by to mohlo byt neco podobneho.