kdo má AKN 50-38
Blbě a jen se svědkama, ale nakonec to jde....někdy...Fikux píše:S tim, že by to byla jeho vina bych si nebyl tak jist ... zrovna tak by to mohla výt tvoje vina za nedodržení bezpečné vzdálenosti a taky za nepřizpůsobení rychlosti stavu a povaze vozovky nebo jak je to tam napsaný ... on může vždycky říct, že mu tam někdo vyběhl nebo že na něco reagoval ... a jak ty mu dokážeš, že on ti to naschvál zašlápl?Pawka G. píše:Sem psal že hned neblikam, blikam jen když má kam uhnout......a když mi to schválně zašlápne, i když se snažim myslet i na to,a já to do něho seknu, tak je to jeho vina...bezdůvodná změna rychlosti....Fx píše:No, at se nestara... kdyz bys to do nej napral (nedej boze), tak je to i jeho vec, nemyslis? Ale samozrejme - je to co by, kdyby a ja to delam taky. Moralizovat nema cenu...
E36 323i coupé
Neco na usmirenouhttp://www.ftipky.cz/download.php?sekce ... oskola.exe 

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
jo? a jak to automaticke stmivani funguje? o tom sem fakt este neslyselMaranelo píše:je to fakt koncim a doufam ze nekde nepotkam 100W dalky v zrcatkach no i kdyz me by to nekakalo mam automaticky zatmivani ve spetnymElix píše:tak takhle debata je fakt mazec, jen by mě zajímalo proč se tu tak vášnivě hádáte, když to stejně nic nevyřeší, akorát si tu nadáváte do ču*aku a co z toho? stejne si kazdej bude jezdit jak chce, vseobecne plati: nečiň jinému to, co nechceš, aby on činil tobě.
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
uplne jednoduse celej povrch zrcatka je velkej display jako treba na digi hodinkach a kdyz do cidla ktery je v nem zasviti svetlo tak se ten display zacerni (podle toho jak do nej moc silne sviti svetlo tak vic a vic cerna) jo a jeste je tam druhy cidlo zepredu jakoby k celnimu oknu na svetlo aby to zratko vedelo ze uz je tma a podle techle cidel se to zatmiva atd...Kubajz von Odry píše:jo? a jak to automaticke stmivani funguje? o tom sem fakt este neslysel
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
jen z tel ale snad to staci bohuzel ho mam zrovna vyndany protoze staryho mazla sem rozstrelil a do toho co mam tet jsem to jeste neprecvak
kabel vylejza az pod tapecem tesne u strechy takze neni videt

ten modrej pruh uz je pod tapecem a ta dirka v zrcatku je cidlo podle kteryho zrcatko pozna jestli je svetlo/tma

jedno je cidlo na to zatmivani kdyz nekdo prudi dalkama za vama a druhy kontrolka pri zapnutym aumotackym zatmivani.

kabel vylejza az pod tapecem tesne u strechy takze neni videt

ten modrej pruh uz je pod tapecem a ta dirka v zrcatku je cidlo podle kteryho zrcatko pozna jestli je svetlo/tma

jedno je cidlo na to zatmivani kdyz nekdo prudi dalkama za vama a druhy kontrolka pri zapnutym aumotackym zatmivani.

sem si rikal co to je, ze jsem to jeste nevidelMaranelo píše:noha je z E30 a zrkadelko z Jaguara nebo Landrovera (velkej jeep s motorem od BMW tak snad sem to nesplet) uz nevim dostal sem ho minule vanoce od kamose tak uz si to nepamatuju

libi se mi to, ale nepotrebuju to, kvuli zadni folii

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
To, že to vyznělo na Maranelova otce takhle jsem si uvědomil až když jsem jel z práce domů...Tweety píše:
Nemyslim si že by byl Maranelův otec zasranej kretén.Každej ví prd, jak by se v tý situaci zachoval on sám.Někdy ostatní řidiči dokážou oprvadu nasrat, že člověk ani sám netuší, co v afektu dělá - a to je to špatný.
2 Maranelo: Sorry, wole

jaka dalnice, bylo to ve městě a jel sem dle pravidla souběžné jízdybmwm3 píše:Když je prázdná dálnice, nebo když někoho zrovna nepředjíždíš, tak máš dle vyhlášky povinnost jet v pravým pruhupsena píše: Platim si dalnicni znamku, tak snad si stranu pokud nikomu neprekazim muzu vybrat!!!At me zkusi poldi zastavit, to by si neco poslechli!![]()
2 Lukas-e21, Teda povím ti Lukáši, že máš štěstí, že za tebou nejel nějákej rapl. Znám pár lidí, kteří by ti za tohle asi nabančili..
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru