Jojo... Takovy ty, co tvoji rychlost neodhadnou, ale celkem bezpecne poznam a odhadnu, myslim, ze za cestu do Mimone jsi to uz poznal...bmwm3 píše:Já jezdím od 140-180, blíkám blinkrem, když to nepomůže, tak lehoučce dálkovýma, když ani to nepomůže, tak zabrzdim, počkám až kretén uhne a jedu dál.. Většinou mi neuhnou, ale spíš mi to tam pošlou. Zprava jsem předjížděl asi dvakrát. Jednou mi tam vjela 105 užovka a když jsem na něj blikal, tak mne vyfuckoval.. Vpravo nic nejelo, tak jsem pak už troubil a když to nepomohlo, tak za tři zprava a jet. Ale dementů, který ti schválně neuhnou je málo.. Většinou to jsou řepové, kteří neodhadnou tvou rychlost, ale když předjedou, zařadí se.. Ale hřibi, který prostě neuhnou, rád nemám. Ale nedělám žádný vystrkovací a strašící taktiky.. Nad kilo výš dělá najížděčky a strašení jen zasranej kretén..
Toť můj názor.. Asi jsem konzervativní řidič..

Albert: Myslim, ze se vztekas zbytecne... Z tvych poslednich prispevku (a nemyslim ten na brecku) je znat nejaka nasranost - co se stalo? Nejak te nepoznavam