tjn - i o to podauto ma clovek strach... Ale co auto, nemam ani tak strach o nej nebo o sebe, ale o sestrenkuFx píše:Takový mám nejradši. Já se o svý auto celkem bojím a pak potkám idiota a je to...
kdo má AKN 50-38
Když pospícham, nebo jedu rychle jen tak pro radost a někoho dojedu, chvilku za ním jedu a když mě svou pomalou/podle mého názoru/jízdou prudí, tak bliknu, a když neuhne nebo to navíc zašlápne i když má kam uhnout, tak je to podle mě ubožák. Jestli má nepřekonatelnou touhu někoho poučovat o předepsaný rychlosti, ať jde k fízlům....pokutu za mě asi platit nebude, tak ať se nestará...a nejradši mám ty co mi to zašlápnou když jedu na motorce
to už jsou fakt zmrdíci...
E36 323i coupé
mhm... a co kdyz uz neni kam uhnout? Ackoli mam ve Vaginateuru dva erbegy a vim, ze je celkem narazove odolnej, tak i presto mam strach, ze to do me takovej blb, jako ten s tim Jeepem najebe a ja budu nekde v prikopu na sracky... Pak uz je to i moje starost... A btw - k fizlum se letos hlasimPawka G. píše:Když pospícham, nebo jedu rychle jen tak pro radost a někoho dojedu, chvilku za ním jedu a když mě svou pomalou/podle mého názoru/jízdou prudí, tak bliknu, a když neuhne nebo to navíc zašlápne i když má kam uhnout, tak je to podle mě ubožák. Jestli má nepřekonatelnou touhu někoho poučovat o předepsaný rychlosti, ať jde k fízlům....pokutu za mě asi platit nebude, tak ať se nestará...a nejradši mám ty co mi to zašlápnou když jedu na motorceto už jsou fakt zmrdíci...
Sem psal že hned neblikam, blikam jen když má kam uhnout......a když mi to schválně zašlápne, i když se snažim myslet i na to,a já to do něho seknu, tak je to jeho vina...bezdůvodná změna rychlosti....Fx píše:No, at se nestara... kdyz bys to do nej napral (nedej boze), tak je to i jeho vec, nemyslis? Ale samozrejme - je to co by, kdyby a ja to delam taky. Moralizovat nema cenu...
E36 323i coupé
Když není kam uhnout, tak se ploužim a když už je, tak si bliknu...myslim že to tak dělá každej...a to s těma fízlama.......to není nic ke chlubení, najdi si radši normální práciantik píše:mhm... a co kdyz uz neni kam uhnout? Ackoli mam ve Vaginateuru dva erbegy a vim, ze je celkem narazove odolnej, tak i presto mam strach, ze to do me takovej blb, jako ten s tim Jeepem najebe a ja budu nekde v prikopu na sracky... Pak uz je to i moje starost... A btw - k fizlum se letos hlasimPawka G. píše:Když pospícham, nebo jedu rychle jen tak pro radost a někoho dojedu, chvilku za ním jedu a když mě svou pomalou/podle mého názoru/jízdou prudí, tak bliknu, a když neuhne nebo to navíc zašlápne i když má kam uhnout, tak je to podle mě ubožák. Jestli má nepřekonatelnou touhu někoho poučovat o předepsaný rychlosti, ať jde k fízlům....pokutu za mě asi platit nebude, tak ať se nestará...a nejradši mám ty co mi to zašlápnou když jedu na motorceto už jsou fakt zmrdíci...
![]()
E36 323i coupé
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
I přesto, že fašouny nemám moc rád, vozím pro tátu lidi do Němec na loď (cca 700km po německejch dálnicích) a můžu říct, že mnozí řidiči z ČR by se měli co učit.Vjedou do levého, předjedou, vjedou do pravého - a to i tací, kteří jedou přes 200.Prostě německá morálka v silniční dopravě se mi docela líbí, oproti české.
Az bude dalnice v takovym stavu u nas jak je v Nemecku tak budu jezdit v klidu v pravym, ted jsou na D1 useky, kde si jedu kdyz je volno v levym, protoze nesnasim kdyz moje kara zbytecne trpi.Ty prechody na te betonce jsou v takove vzdalenosti, ze v rychlosti kolem 150km/h to dava podvozku a predevsim tlumicum pekne zabrat.Tweety píše:I přesto, že fašouny nemám moc rád, vozím pro tátu lidi do Němec na loď (cca 700km po německejch dálnicích) a můžu říct, že mnozí řidiči z ČR by se měli co učit.Vjedou do levého, předjedou, vjedou do pravého - a to i tací, kteří jedou přes 200.Prostě německá morálka v silniční dopravě se mi docela líbí, oproti české.
Platim si dalnicni znamku, tak snad si stranu pokud nikomu neprekazim muzu vybrat!!!At me zkusi poldi zastavit, to by si neco poslechli!
E 34 M5
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Když je prázdná dálnice, nebo když někoho zrovna nepředjíždíš, tak máš dle vyhlášky povinnost jet v pravým pruhupsena píše: Platim si dalnicni znamku, tak snad si stranu pokud nikomu neprekazim muzu vybrat!!!At me zkusi poldi zastavit, to by si neco poslechli!
2 Lukas-e21, Teda povím ti Lukáši, že máš štěstí, že za tebou nejel nějákej rapl. Znám pár lidí, kteří by ti za tohle asi nabančili..
S tim, že by to byla jeho vina bych si nebyl tak jist ... zrovna tak by to mohla výt tvoje vina za nedodržení bezpečné vzdálenosti a taky za nepřizpůsobení rychlosti stavu a povaze vozovky nebo jak je to tam napsaný ... on může vždycky říct, že mu tam někdo vyběhl nebo že na něco reagoval ... a jak ty mu dokážeš, že on ti to naschvál zašlápl?Pawka G. píše:Sem psal že hned neblikam, blikam jen když má kam uhnout......a když mi to schválně zašlápne, i když se snažim myslet i na to,a já to do něho seknu, tak je to jeho vina...bezdůvodná změna rychlosti....Fx píše:No, at se nestara... kdyz bys to do nej napral (nedej boze), tak je to i jeho vec, nemyslis? Ale samozrejme - je to co by, kdyby a ja to delam taky. Moralizovat nema cenu...
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
Najezdím toho hodně a to co se děje na českých silnicích je děs a běs. Nicméně už se tolik nerozčiluju a protože nejezdím zrovna podle rychlostních limitů tak to řeším probliknutím z dostatečné vzdálenosti, pokud není reakce, tak ještě jedním bliknutím no a pokud pořád nic tak ho prostě vezmu zprava. Je to sice prasárna, ale podle mě úplně stejná jako jet pořád v levým a za žádnou cenu neuhnout.
Dost často se pohybuju na D1 a tam (a určitě nejen tam) je tohle prostě pořád. Mám zkušenost, že pokud na auto v levým nebliknu, tak mě prostě nepustí. No a pokud nepustí, tak viz výše.
Je to jak psal Radek, nemám problém uhnout komukoliv ale taky na druhou stranu bych očekával, že ostatní budou natolik normální, že budou uhybat mě.
Dost často se pohybuju na D1 a tam (a určitě nejen tam) je tohle prostě pořád. Mám zkušenost, že pokud na auto v levým nebliknu, tak mě prostě nepustí. No a pokud nepustí, tak viz výše.
Je to jak psal Radek, nemám problém uhnout komukoliv ale taky na druhou stranu bych očekával, že ostatní budou natolik normální, že budou uhybat mě.
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
Albert píše:K tematu - nesnasim to samy co Lukas..
Kdyz jedu na dalnici 140 a prijede debilek s koktavkou a zacne se lepit par cm za kufr, tak se opravdu nezachovam jako "slusnej ridic" (=proslapnout plyn az na podlahu a co nejdriv mu uhnout do pravyho), ale zachovam se jako naprosty vymasteny hovado - tj. dupnu na brzdu a zpomalim na nejvyssi povolenou rychlost.. To mluvim ted o zimnim obdobi kdyz jezdim s daewem, jinak v lete s bawem delam to samy, akorat pak par kilometru oplacim to lepeni se na kufr..
Proste bych to shrnul - nerikam, ze kdyz jedu na 90 90 a nekdo jede rychlejct, tak ho nepustim, zalezi jak si o to "rekne", kdyz zacne blikat a lepit se na kufr tak se na nej zvysoka vyseru (viz.vyse), ale kdyz uz ho z dalky vidim ve zpetnym jak ma pustenej levej blinkr, tak samozrejme uhejbam
Je to debata o hovnu, prostě někdo jezdí jako člověk a někdo jeko idiot, viz Albert.
Nevím, proč se musíš motat jako pako v rychlím pruhu,když jedeš140
Pak nemaj být bouračky, když jedeš jako klobouk
325-325M-Technic-335 TC-325ix-Astmatik-525
JEEP XJ.
Bláto. mrdky, sračka to je moje značka XJ
JEEP XJ.
Aha, tak to se omlouvám, pač v sobotu jsem měl ukrutný výstup, s nečím podobným. Nějaký slovanský pako si dokazovalo bobříka odvahy v levým. Končilo to tak že jsem za nim jel na strakonický asi 60km/h v levým. Vopravdu něco pro moje nervy...Fx píše:Honzo, Albert to myslel ironicky
Jak tovypadaá s Impreza?
325-325M-Technic-335 TC-325ix-Astmatik-525
JEEP XJ.
JEEP XJ.